Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Tomb Raidera?


ikona
Mr. Hlad
lara crofttomb raider
Slavná herní série zlákala zajímavého režiséra. Dočkáme se pořádné dobrodružné jízdy?  

Další díl herní série Tomb Raider vyšel před pár dny, což znamená, že se zase chvilku bude mluvit o filmové adaptaci. Tak je to vždycky, tentokrát to ale vypadá, že by se to mohlo povést. Pochopitelně můžou všichni fandové zapomenout na další díl s Angelinou Jolie a už delší dobu se ví, že by se mělo jet pěkně od začátku, ale konečně už nejsme ve fázi „pracujeme na filmu“, ale objevila se konkrétní jména. Geneva Robertson-Dworet (tohle jméno se objeví i u pátých Transformers) napíše scénář a o režii se postará Roar Uthaug. Neznáte? Ani se nedivíme. Ale mohli jsme dopadnout hůř.

 

Tohle jméno bych osobně tipoval spíš k nějakému bojovníkovi z Mortal Kombatu, ale norský filmař by nakonec mohl být pro Tomb Raider ideální. Na svém kontě má totiž povedený slasher Ledová smrt, který se promítal na festivalu v Karlových Varech a prý to byla jízda, ale i brutální středověkou dobrodružnou podívanou Útěk. Natáčení v přírodě tedy zvládá, fyzickou akci taky. A jelikož v lednu do českých kin dorazí jeho poslední a hodně chválený kousek Vlna o gigantické tsunami, můžete si na něj udělat názor sami. Za sebe jsem dost rád, že dostane šanci a že studio se vykašlalo na úsměvnou snahu sehnat za kameru za každou cenu režisérku bez ohledu na to, jestli existuje nějaká vhodná.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace