Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Padesát odstínů rovnou dvakrát


ikona
Mr. Hlad
50 shades of grey
Jak se bude točit pokračování literárního a filmového hitu? A kdy dorazí do kin?  

O knize nebo filmu Padesát odstínů šedi si můžete myslet cokoliv, faktem ovšem je, že nejspíš ani autoři adaptace a herci nežijí v dojmu, že by tvořili něco skutečně zásadního a kvalitního. Jejich úkolem bylo vydělat studiu prachy, dokud se o té mizerně napsané knížce o holce, co se zamiluje milionáře, který to má v posteli rád trochu tvrdší, alespoň trochu mluví. Tržby nakonec překročily půl miliardy a člověk by čekal, že studio bude připravené sypat na nadšené divačky sequely hned, jak to bude možné. Ale nebylo to tak.

 

Režisérka prvního filmu Sam Taylor-Johnson už o dvojku zájem neměla, možná i proto, že scénář dostal na starost Niall Leonard, manžel autorky předlohy E.L. James. Takže ta do toho kecá a vzhledem k tomu, že píše stejně dobře jako já tančím tango, bylo to trošku o hubu. Nakonec ji nahradil James Foley, autor povedených Konkurentů a Války gangů a režisér několika epizod Domku z karet. A ten teď potvrdil, že se postará i o trojku a hlavně že oba filmy bude točit zároveň. Padesát odstínů temnoty se tak v kinech objeví v únoru 2017 a Padesát odstínů svobody o rok později. Uvidíme, co se zájem o tuhle sérii udělá dvouletá pauza mezi prvním a druhým filmem. Zájem o podobné projekty totiž trvá jen do doby, než se objeví jiná neambiciózní konina, ze které se nějakým záhadným způsobem stane fenomén. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace