Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Místo Vetřelce nová sci-fi


ikona
Mr. Hlad
alienmichael fassbenderneill blomkampprometheusridley scott
Jak to vypadá s dalším Prometheem? A co chystá Neill Blomkamp místo vysněného vetřelčího projektu?  

Okolo Vetřelce se v poslední době děly zajímavé věci. Ridley Scott se konečně rozhoupal k tomu, aby natočil pokračování Promethea, které do kin dorazí pod názvem Alien: Paradise Lost už v květnu 2017, a tentokrát by to mohlo i dávat trošku smysl, protože se scénářem pomůže John Logan, autor Gladiátora, Skyfall nebo Posledního samuraje. Příběh se zatím tají, měl by ale přímo navazovat na Promethea a Noomi Rapace s Michaelem Fassbenderem v něm budou hledat mimozemský život v nejtemnějších koutech vesmíru. Kamery se spustí už v únoru.

 

To Neill Blomkamp se musel s Vetřelcem rozloučit. Ačkoliv se nám jeho storyboardy a nápad přivést zpátky na scénu Ripleyovou a Hickse hodně líbil, studio se rozhodl uložit film zatím k ledu. Blomkamp se ale nefláká a místo Vetřelce se vrhne na adaptaci sci-fi Gone World. O ní zatím taky nechce nikdo říct ani slovo, ale jisté je, že se bude cestovat časem. Autor předlohy Thomas Sweterlitsch má na kontě už knihu Tomorrow and Tomorrow, o níž se mluví jako o kombinaci příběhů Raymonda Chandlera, Haruki Murakamiho a Philipa K. Dicka. Zní to lákavě. Blomkamp ovšem hodlá napsat i scénář a z toho jsme nadšení už podstatně méně. Ale třeba se mu tentokrát povede moc neblbnout a dostaneme zase pecku, jakou byl District 9.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace