Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pobřežní hlídka shání krásky


ikona
Mr. Hlad
baywatchdwayne johnson
Filmová předělávka slavného seriálu shání hlavní hereckou hvězdu k Dwaynu Johnsonovi. Podmínka: Musí jí to seknout v plavkách 

O filmové verzi Pobřežní hlídky se mluvilo dlouho, ale něco zajímavého se začalo dít až před pár měsíci, kdy se k projektu dostali Dwayne Johnson a Zac Efron. Právě tihle dva si totiž zahrají hlavní role, první bude plavčík, který všechno řeší podle předpisů, druhý zase vsadí na trošku rebelský styl. Společně budou muset vycvičit nejen partu mladých plavčíků a plavčic, ale i zabránit obrovské ekologické katastrofě, když kousek od jejich pláže ztroskotá tanker a hrozí, že z něj unikne ropa.

Každopádně by to nemělo být moc vážné, režisér Šéfů na zabití Seth Gordon má za úkol natočil film ve stylu 21 Jump Street, takže by Pobřežní hlídka měla být akční, vtipná a trochu si utahovat z originálu. Natáčení by mělo začít už začátkem příštího roku, takže tvůrci musí vybrat hlavní hrdinku, u které asi nebude zas až tak moc záležet na tom, jak umí hrát, ale jak dobře vypadá v plavkách. Ve hře je momentálně tahle sedmička: Alexandra Daddario ze San Andreas, Ashley Benson ze Spring Breakers, Nina Dobrev z Upířích deníků, Alexandra Shipp z chystaných X-Men: Apocalypse, Shelley Hennig z hororu Ouija, Bianca Santos z komedie The DUFF a Denyse Tontz z disneyovského seriálu Pes a jeho blog.

 

 

Máte favoritku?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace