Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejdivnější akční hrdinka je tu


ikona
Mr. Hlad
michelle rodriguez
Michelle Rodriguez a Sigourney Weaver chystají akčňák, na který fandové možná nejsou úplně připraveni 

Je jen málo hereček, kterým bychom skutečně věřili akční role. Michelle Rodriguez je jedna z nich. Celkem se vyblbla v sérii Rychle a zběsile, neztratila se ale ani v Avatarovi nebo v Resident Evil či S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení. Sama ale nikdy nedostala příležitost předvést se jako hlavní hvězda. To se teď mění s akčňákem Tomboy, A Revenger´s Tale, který natáčí klasik Walter Hill, autor kultovních 48 hodin, Válečníků nebo Rudého horka a mimo jiné i producent Vetřelce. A jeho novinka bude nejen akční, ale i divná.

 

Hlavním hrdinou totiž bude profesionální zabiják, kterého při jedné akci podrazí a skoro zabijí. Naštěstí se dostane do rukou svérázné doktorky, která má zachrání život. A udělá z něj ženskou. Teď je čas pomstít se a s novou tváří a novým pohlavím bude celkem snadné dostat se k lidem, kteří  hrdinovi vrazili nůž do zad. Zní to jako hodně velká divočina, ale s Hillem a Rodriguez by to nakonec mohl být solidní akční výplach. Doktorku, která z hrdiny udělá hrdinku, si navíc zahraje Sigourney Weaver a tu taky vždycky vidíme rádi. Doufejme tedy, že se Hill po nepříliš povedeném akčňáku se Slyem Jedna mezi oči vrátí ve své staré formě.

--- 

Vytáhni v hospodě: Hill se netají svou láskou k westernům a tvrdí, že všechny jeho filmy jsou do značné míry právě westerny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace