Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gambit má super režiséra. Možná


ikona
Mr. Hlad
doug limangambitx-men
Než se Gambit přidá k X-Menům, pojede sólo. A když to vyjde, pomůže mu do kin hodně zajímavý režisér 

Mutant Gambit to nemá snadné. U Foxů tuší, že se s nimi Hugh Jackman brzy rozloučí a hledat nového představitele pro Wolverina bude snad ještě těžší než hledat nového Jamese Bonda. Takže se snaží představit fandům někoho, kdo by byl stejně cool a pak v klidu pátrat po někomu, kdo po Jackmanovi převezme drápy. Volba padla právě na Gambita, jenž se mihl i v první Wolvieho sólovce, ale ta se bude poctivě ignorovat a místo Taylora Kitche dostaneme Channinga Tatuma. Právě on si totiž zahraje mutanta, který v New Orleans obráží casina, občas někomu rozbije držku a machruje tím, že umí po lidech házet karty tak, že to občas nerozchodí.

 

Původně měl mít režii na starost autor prvního dílu nové Planety Opic Rupert Wyatt, ten však před natáčením odstoupil. Říká se, že patří mezi ty filmaře, kteří si nenechají od nikoho moc kecat do práce a Foxové asi chtějí mít potenciální start nové série pořádně pod kontrolou, aby to nedopadlo jako Fantastická čtyřka. Hledání nového režiséra už nějakou dobu trvá a teď je ve hře zajímavé jméno. Zatím nikdo nic neoznámil oficiálně a spíš jde o zprávu ve stylu „prý se řeší, že...“, ale za kameru by se údajně mohl posadit Doug Liman, autor Agenta bez minulosti, Mr. & Mrs. Smith a především Na hraně zítřka. Na leden 2017 sice s Tomem Cruisem chystá drogové drama Mena, ale Gambit by se měl začít natáčet už hodně brzy a Liman by mohl stihnout oboje. Uvidíme. Každopádně kdyby na to kývl, hned by to byl důvod navíc, proč se začít těšit.

--- 

Vytáhni v hospodě: Nabídku točit dostali třeba i Bennett Miller nebo Gareth Evans. Osobně si nedovedu představit odlišnější režiséry, než je tvůrce dramatu Moneyball a řezničiny Raid.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace