Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Předpremiéra: Ztraceni v Mnichově


ikona
Mr. Hlad
Chcete vidět novinku autora Samotářů a Knoflíkářů dřív než ostatní a zadarmo? Stačí kliknout. 

Český film má málo jistot, ale jednou z nich je bez debat Petr Zelenka. Scenárista legendárních Samotářů a režisér klasik jako Knofláři, Karamazovi, Rok ďábla nebo seriálové Terapie je filmař, na jehož novinky se vždycky těšíme. Obvykle totiž dostaneme něco hodně dobrého a hlavně hodně originálního. Jeho Ztraceni v Mnichově není žádná výjimka a podle prvních reakcí opět vznikl český film, který bez problémů snese srovnání se světovou špičkou. A my pro vás teď máme možnost vidět ho v předpremiéře a zadramo.

 

Projekce se koná už toto úterý, tedy 20. října v 19:30 v multikině CineStar v Praze u zastávky Anděl. Pokud byste chtěli dorazit, stačí se jednoduše přihlásit. Míst je dost, ale i tak platí, že kdo se ozve dřív, ten bude mít jistotu. Na mail souteze@moviezone.cz nám napište svoje jméno nebo nick, pod kterým jste na MovieZone, a jestli máte zájem o jeden nebo o dva lístky. Do předmětu napište Projekce Ztraceni v Mnichově. Obratem Vám pošleme kód, který po Vás budeme chtít před vstupem do sálu. Bez kódu se nepouští a kdo se přihlásí a nedorazí, s tím na dalších podobných akcích počítat nebudeme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace