Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #319 Prattovi a Mjolniru


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Je Chris Pratt hvězda? Jak zvednout Thorovo kladivo? A zahráli byste si Šíleného Maxe?  

Propršený výplach

Hvězda týdne
Chris Pratt je jedna z největších hvězd současnosti. Tedy alespoň taková je teorie. Po několika letech v Parks & Recreation se díky Strážcům Galaxie a Jurskému světu vyšvihl mezi nejslavnější ksichty současného filmového světa a člověk by čekal, že když si vyrazí koupit rohlíky a dvacet deka gothaje, bude při tom muset rozdat víc podpisů než Jarda Jágr po Naganu. Realita je ale jiná. Realita je krutá.

Hra týdne
Ve Výplachu už jsme několik videí, která ukazovaly, jak by asi nové filmy vypadaly, kdyby to byly osmibitové hry, měli. Tohle je však zdaleka nejlepší. Především proto, že Šílený Max: Zběsilá cesta má k té videohře celkem blízko a dá se říct, že koncept levelů, získávání zkušeností a podobných herních prvků tu je celkem evidentní. Takže to vypadá hodně dobře a docela bych si to i zahrál.

 

Rozhovor týdne
Sam Mendes nám za chvíli naservíruje novou bondovku. Ale ještě před tím, než pošle Spectre do kin, se rozhodl probrat s kolegy z Hollywoodu pár věcí. Jak u nich asi probíhá natáčení, jestli používají muziku, co na place nesnesou a kolik záběrů na jednu scénu je jejich rekord? Rozkecali se mimo jiné Paul Greengrass, Edgar Wright, Steven Spielberg, Sofia Coppolla nebo Steven Soderbergh. A tady si to můžete přečíst.

 

Kladivo týdne
Thor je fajn, ale v redakci držíme palce obvykle jiným marvelovským hrdinům. Na to si však Chris Hemsworth stěžovat asi nemusí, fanoušků má dost a někteří z nich jsou kreativnější než celá MovieZone. A třeba si vyrobí i vlastní Mjolnir, se kterým můžou machrovat, jak se jim zlíbí. Mozek je opět jednou silnější než svaly. A je s ním celkem sranda.

 

Dabér týdne
Robin Williams už tu s námi není víc než rok. Geniální komik i zatraceně šikovný herec vážných rolí si vzal život vloni v srpnu. Krom herectví mu šel ale parádně i dabing a jeho džin v Aladdinovi je jedna z nejslavnějších disneyovských postaviček vůbec. 13. října vyšel tenhle animák poprvé na Blu-Ray a je u něj i hromada bonusů. Jedním z nich je i exkluzivní video, které zatím nemohli vidět ani ti největší fandové. A Williams je na něm evidentně ve své kůži.

 

Reklama týdne
Když se Marty McFly ve druhém Návratu do budoucnosti konečně dostal do té slibované budoucnosti, objevil se 21. října 2015. Ale ten filmový rok 2015 určitě nepřipomíná současnost. V kinech nejsou Čelisti 19 a rozhodně tu nemáme hoverboardy, skateboardy, které se obejdou bez koleček a vznáší se pár cenťáků nad zemí. Reklamy na ně ale mít můžeme, takže alespoň něco.

Barvy týdne
V Hollywoodu znají hromady způsobů, jak si s divákem pohrát a jedním z nich jsou i barvy. Teď nemám na mysli to, že Len Wiseman točí modré filmy a Michael Bay oranžové, ale to, že s pomocí barev lze ovlivnit náladu diváka a trochu ho zmanipulovat tak, aby ho film víc pohltil. Tady se dozvíte víc.

 

Virál týdne
Do kin vstupuje Paranomal Activity 311. Nebo nevím, tahle série je asi to nejzbytečnější, co hororový žánr v posledních letech zažil, takže odmítám vyhledávat podtitul a kolikátý díl v řadě to je. Každopádně podle tvůrců by měl být úplně poslední, ale tomu věříme asi stejně jako Davidu Rathovi a jeho kecům i nevinně. Studio se ale rozhodlo zkusit pojmout kampaň malinko jinak a trochu víc kreativně. Takže i když to asi bude z části nahrané, je to celkem sranda.

 

Knajpa týdne
Will Ferrell za sebou má dost rolí, které si budeme pamatovat ještě dlouho. Jeho Zprávař Ron Burgundy je vyloženě legenda, na rozdíl od některých lidí ale své fanouškovství umíme krotit. Na druhou stranu asi jen opravdový fanda by dokázal v New Yorku otevřít bar jménem Stay Classy, který by byl komplet věnován hrdinům Willa Ferrella a kde byste s mohli dát drinky jako You're my boy blue nebo Smelly Pirate Hooker.

 

Duel týdne
V minulém duelu jste měli vybrat nejlepší ze tří nejslavnějších filmů Oldřicha Lipského. A bylo to dost těsné, první místo nakonec urvala Adéla ještě nevečeřela, ale Limonádový Joe a Tajemství hradu v Karpatech jsou plichta.

 

Dnes se podíváme na Roberta Rodrigueze. Ten by měl pro Jamese Camerona natočit akční sci-fi Alita: Battle Angel, ale během své kariéry už pár extrémních pecek do světa poslal. A i extrémních srágor. Nás by zajímalo, jaký film Roberta Rodrigueze máte nejraději a proč. Jeho název napište do předmětu a v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace