Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vetřelci, nebo král detektivek?


ikona
Mr. Hlad
alienprometheussnowman
Objeví se hvězda páté Mission: Impossible v adaptaci detektivního bestselleru, nebo půjde ve stopách Ripleyové?  
Ještě před rokem znal Rebeccu Ferguson málokdo. Teď s ní chtějí pracovat všichni. V páté Mission: Impossible byla sexy, skvěle hrála a ukázala, že jí akční role nedělají problém a nevypadá v nich srandovně jako třeba Milla Jovovich. Příští rok by se mohla objevit po boku Emily Blunt v hodně ambiciózní detektivce The Girl on the Train, jejíž hrdinka každý den cestou do práce sleduje z vlaku život ženy, kterou osobně nezná. A jednoho dne uvidí něco dost ošklivého. Ale aby těch detektivek nebylo málo, Ferguson prý momentálně jedná o roli v adaptaci Nesbova Sněhulák, v níž si zahraje i Michael Fassbender. 

 

Ještě zajímavěji pak zní informace, že by ji Ridley Scott rád viděl v Alien: Paradise Lost. Tam na oficiální vyjednávání ještě nedošlo, ale údajně je ve hře hodně velká role. Osobně bych tuhle dámu rád viděl v obojím, ale je dost možné, že si nakonec bude muset zvolit jedno nebo druhé. Sněhulák se má totiž začít točit v lednu a Scott zapne kamery údajně už v únoru, takže by to byl zatraceně velký fofr. Na druhou stranu v obou filmech si hlavní nebo velkou vedlejší roli zahraje i Michael Fassbender. A když to stihne on, proč by to nestihla Rebecca Ferguson?
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace