Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile z Comptonu?


ikona
KarelR
f. gary grayFast & Furiousrychle a zbesilevin diesel
Universal už má jasno. 

Universal poslední týdny složitě řeší, komu vrazit režii Rychle a zběsile 8. James Wan neměl zájem, Vin Diesel ani Rob Cohen nezněli jako rozumné volby, a tak se vybíralo ze čtveřice jiných, různě schopných režisérů. Výsledek? Louise Leterriera (Neuvěřitelný Hulk), Adama Wingarda (The Guest) a Williama Eubanka (Signál) ve finále porazil F. Gary Gray.

Zručný realizátor Loupeže po italsku nebo Ctihodného občana je právě na vrcholu kariéry, trefil totiž hudební biografii Straight Outta Compton. Takže není divu, že ho Universal hodlá přesunout ke svojí nejlukrativnější značce.

 

Gray už si pokecal i se samotným Vinem Dieselem (viz fotka) a momentálně se studiem řeší, jestli se filmu opravdu ujme. Premiéra je totiž naplánována na 13. duben 2017, což není zrovna daleko (jen rok a půl!) a bude potřeba hodně zamakat na scénáři a následně i na place.

Newyorský rodák, který se předvedl už 17 let zpátky Vyjednavačem, každopádně zní jako rozumná volba. Tak mu snad Diesel ani studio nebudou házet klacky pod nohy a nechají ho předvést, že má i na pořádný blockbuster.

---

Vytáhni v hospodě: Gray s Dieselem natočil Osamělého mstitele a se Stathamem zmíněnou Loupež po italsku, takže o kámoše na place nebude mít nouzi.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace