Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí další Rychle a zběsile?


ikona
Mr. Hlad
Fast & Furiousvin diesel
Vin Diesel a jeho parta se chystají do kin znovu už za rok a půl. Kdo jim bude šéfovat z pozice režiséra?  

Režírovat Rychle a zběsile je asi podobné jako točit něco pro Marvel. Nejspíš budete mít na kontě hit, kreativita a vlastní nápady ale na place nejspíš moc lidí nezajímají. Rychle a zběsile je značka, od které chtějí diváci specifický typ zábavy. A producenti tím pádem taky, proto i po změně režiséra bude s velkou pravděpodobností každý další díl hodně podobný tomu předchozímu. Jestli je to dobře nebo špatně, ať si rozhodne každý sám. Každopádně James Wan, který natočil sedmičku, o osmý díl už nestojí a Justin Lin zodpovědný za třetí až šestý díl se taky vracet nebude. Avšak vzhledem k tomu, že premiéra osmého dílu bude na jaře 2017, je čas toho režiséra fofrem sehnat.

 

Původně se mluvilo o tom, že by se za kameru mohl postavit Jaume Collet-Serra, tvůrce NON-STOP a Nočního běžce, ten teď ale kutí žraločí thriller The Shallows a nemá čas. Momentálně jsou tedy ve hře tři jména. Sám Vin Diesel se nechal slyšet, že by režii rád svěřil Robu Cohenovi, který prvním dílem celou ságu nastartoval. Po ní ovšem natočil filmy jako Stealth: Přísně tajná mise, Mumie: Hrob dračího císaře, Vražedná hra nebo Kluk od vedle. Což jsou všechno do jednoho víceméně srágory. Studio má ale další dva adepty. Prvním je Ericson Core, který vypustí na konci roku do kin novou verzi Bodu zlomu, který má co se stylu týče s Rychle a zběsile společného docela dost. A třetím v pořadí je Louis  Leterrier. Autor Kurýra, Souboje titánů a chystané akční komedie Grimsby točit umí, zatím měl ale obvykle smůlu na scénář. Když by ale dostal sto padesát mega, hromadu hvězd, aut a kaskadérů, tak by nejspíš dovedl osmičku natočit tak, že by byli fandové spokojeni. Tak co na tyhle kandidáty říkáte? A máte když tak vlastní?

--- 

Vytáhni v hospodě: Nebo že by se režie ujal sám Diesel? Jeho máma mu prý říkala, že by osmičku měl točit on, nebo se na ni úplně vykašlat. A máma tomu rozumí! 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace