Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe bojuje o život


ikona
Mr. Hlad
russell crowe
Russell Crowe se chystá na film, jehož hrdinové bojují o krk uprostřed nehostinné africké pustiny 

Vypadá to, že v Hollywoodu teď chtějí všichni bojovat o přežití. Matt Damon to zkouší v Marťanovi, celkem se zapotili i hrdinové filmu Everest a teď to vypadá, že survival thrillery zlákaly i Russella Crowa. Ten se motá okolo adaptace knihy vycházející ze skutečné události Skeletons on Zahara: A True Story of Survival, která by do kin měla dorazit pod názvem In Sand and Blood a Crowe by si v ní měl zahrát hlavní roli a je možné, že se nakonec chopí i režie. Děj se má odehrávat v roce 1815, kdy u afrických břehů ztroskotala posádka americké lodě Commerce. Dvanáct přeživších námořníků muselo od začátku bojovat o život v extrémních podmínkách.

 

Čekalo je horko, byli bez jídla a vody a nakonec skončili v otroctví, kde dostali pořádně zabrat a nebýt velbloudí krve a moči, kterou museli pít, zemřeli by uprostřed pouště. Ti, kterým se povedlo přežít, skončili jako zboží, které si mezi sebou vyměňovali obyvatelé pouště. James Riley, jehož si Crowe zahraje, ale nakonec svého majitele přesvědčil, že za bílé muže dostane mnohem víc od Evropanů, a tak se přeživší námořníci spolu se svým pánem vydali na extrémně nebezpečnou cestu přes africkou poušť až do Maroka, kde na ně měla čekat svoboda. Zní to docela zajímavě a mohlo by z toho být drsné a působivé drama. Croweovi navíc podobné role celkem sedí. Ve svém režijním debutu Cesta naděje navíc ukázal, že v poušti mu to jde i za kamerou, takže by nám vůbec nevadilo, kdyby si vzal na starost režii i teď.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace