Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Singer natočí 20 000 mil pod mořem


ikona
KarelR
20 000 mil pod morembryan singer
Dokáže Singer to, co nezvládl ani David Fincher? 

Bryan Singer dnes slaví 50. narozeniny (gratulace) a místo celodenního kalení sedí u Instagramu. Právě tam totiž oznámil, že jeho dalším filmem nebude X-Men: Něco, nýbrž 20 000 mil pod mořem.

Ano, klasiku Julese Vernea se dlouho snažil zadaptovat David Fincher, který chtěl do jedné z hlavních rolí obsadit Brada Pitta. Nakonec se ale projekt rozpadl a nyní přichází Singer, který se po X-Men: Apocalypse vrhne na velké dobrodružství Kapitána Nema (u mutantů prý zůstane jen jako producent).

 

Víme něco o obsazení? Zatím ani ťuk. Singer nicméně slibuje "epické a dojemné dobrodružství pro všechny věkové kategorie", tak doufejme, že to nedopadne jako Jack o obři. Jules Verne si totiž zaslouží prvotřídní péči!

---

Vytáhni v hospodě: X-Menovská sólovka Gambita přišla o režiséra, Rupert Wyatt (Zrození planety opic) ji musel opustit kvůli časové kolizi s jiným projektem. Snad Channing zavolá třeba Soderberghovi...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace