Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise poletí na měsíc


ikona
KarelR
doug limanluna parktom cruise
A mohl by to být slušný akční nářez. 

Na hraně zítřka a pátý díl Mission Impossible nás vyloženě nadchly, takže se teď těšíme na všechno, co Tom Cruise chystá. Na podzim 2016 ho uvidíme ve dvojce Jacka Reachera, rok 2017 pak bude patřit kriminálce Mena a Mission: Impossible 6. Cruise ale už nyní plánuje dál.

Měl by se totiž objevit ve sci-fi Luna Park, u níž opět potřetí spojí síly s Dougem Limanem. V příběhu bývalých „vesmírných“ zaměstnanců, kteří se snaží dostat na měsíc, aby tam získali důležitý zdroj energie, se před čtyřmi roky měli objevit Chris Evans a Andrew Garfield. Limanovi se ale tahle comicsová týmovka nakonec rozpadla, načež ji udal Cruiseovi, který má jediný požadavek.

 

O co jde? Samozřejmě o přepis scénáře, který film vyťuká do ještě lepší podoby určitě pro Cruise připraví pár nevídaných kousků. Člověk by skoro řekl, že Tom pro co největší autenticitu postaví raketu a opravdu s ní odletí na měsíc. I kdyby na to ale nakonec nedošlo, pořád z toho může být sakra napínavá podívaná. My se rozhodně těšíme.

---

Vytáhni v hospodě: Už jste taky adoptovali životní filozofii Toma Cruise? Kéž by se šířila jako lavina, kdo má všechny ty stížnosti pořád poslouchat…

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace