Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Generál Zod nebude mít ploutve


ikona
KarelR
batman vs. supermanbatman/supermandc
Nejbizarnější kauza posledních týdnů je za námi. 

Určitě jste si všimli, že se v posledním traileru Batman vs. Superman objevila mrtvola generála Zoda. Internet chvíli řešil, co přesně to znamená, až se magazín Vulture zeptal Michaela Shannona na to, jak se mu natáčelo. Odpověd? Vpravdě geniální historka o tom, jak uvíznul na záchodě:

 

"Byl jsem v kostýmu a nemohl jsem používat prsty, protože mám v dalším díle místo rukou ploutve. Takže mám ruce v ploutvích, nemůžu otevřít dveře a slyším Zacka (Snydera), jak křičí "Kde je Shannon? Kde sakra je?" a celý štáb tam čeká s ním. Já jsem přitom bušil ploutvemi na dveře a křičel "Pusťte mě ven!"

Jak na tohle vyprávění reagoval internet? Ihned přišla záplava teorií o tom, že když měl Shannon na rukou ploutve, určitě hraje megapadoucha Doomsdaye, ve kterého se Zod promění. Jediný problém? Jak Shannon právě přiznal v rozhovoru pro Daily Beast, celou tuhle ujetou historku si vymyslel.

 

"Někdo se mě na to v New Yorku ptal a já jsem si vymyslel totálně idiotskou odpověď s tím, že má Zod ploutve. Což se na internetu bleskurychle šířilo a začalo se mě na to ptát čím dál tím víc lidí. Ale je snad poznat, že to je hloupost, ne? Divím se, že to někdo vzal vážně."

No... takže tak. Shannon dodal, že se mu ten nápad nicméně zamlouvá ("Třeba by to tam měli přidat. Třeba by ve třetím filmu měl dorazit Doomsday s ploutvemi!"), a přiznal, že ačkoliv v Batman vs Superman nehraje, namluvil pár vět voice-overu. Proč? Protože se možná... vrátí jako "duch"?

 

"Jak jsme pochopil, s Kryptoňany to funguje tak, že i když je zabijete, vrátí se jako duchové. Jor-El byl v celém prvním filmu, i když byl bůh ví jak dlouho po smrti."

Zod by se podle jeho teorie mohl vrátit jako hologram, spíš z toho ale vypadne jenom nějaká zpráva, kterou z jeho pozůstalosti vyždíme Lex Luthor. Ať už tak či onak, doufejme, že se Shannona zase někdo brzy na něco zeptá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace