Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #312 o Deadpoolovi a divných zbraních


ikona
KarelR
víkendový výplach
Kolik mrtvol má na krku Batman? Kde všude se skrývájí zombies? A čím vás může zabít Jason Statham? 

Vítejte u popkulturně vyváženého výplachu.

Cosplayer týdne

Cosplay je rozhodně na vzestupu a čas od času se vynoří video, po kterém byste se do něj s chutí pustili. Jeden příklad za všechny? Bezesporu tenhle kousek od D-Piddyho, který ve Phoenixu řádil jako Deadpool. Ryan Reynolds má solidní konkurenci!

Režisérky týdne

V týdnu jste možná zachytili malou kauzu kolem toho, proč asi ženské režisérky netočí blockbustery. Nejsou k nim připuštěny? Neumí to? Nechtějí? Kdepak, s definitivním vysvětlením přišlo video od Funny or Die.

 

Předělávka týdne

Dosavadní upoutávky Star Wars jsou super. Takže když z té nové vezmete zvuk a naroubujete pod ní Impérium vrací úder, dostanete... boží upoutávku na Impérium vrací úder.

 

Druhá předělávka týdne

Na Raimiho spider-manovskou trilogii se začíná nebezpečně zapomínat. Takže je dobře, že se dočkala fandovské upoutávky ve stylu traileru Deadpoola. I Spidey přeci umí hláškovat a vyvádět podivné věci!

 

Zbraně týdně

Zabít někoho rukama, nožem nebo pistolí může být trochu nuda - Hollywood už proto vyzkoušel dost bizarních náhražek. Co všechno se dá používat jako zbraň? Klidně i hrnek nebo meloun!

Zabiják týdne

Comicsový (a koneckonců i videoherní) Batman dělá velké cavyky kolem toho, že nezabíjí. Co jeho filmové verze? Inu, ty to podle tohohle videa zase tolik neřeší...

 

Rozlučka týdne

Pátá série Hry o trůny nás (velmi pravděpodobně) připravila o Jona Snowa. A jelikož od téhle události uplynuly víc než dva měsíce, je nejvyšší čas na malou videorozlučku.

 

Záporák týdne

Ačkoliv v tomhle případě nápad předčil provedení, nový potterovský trailer, ve kterém je Harry padouchem, i tak stojí za pozornost. Chudák Sirius.

 

Apokalypsa týdne

K čemu používáte zahradu? K pěstování kytek a grilování? Nuda! Radši tam stvořte 1st person zombie střílečku a pak ji nechte přes internet ovládat cizí lidi. Je to mnohem větší zábava!

Duel týdne

V minulém duelu se vás Mr. Hlad ptal na to, které přeobsazení známé role se vám líbilo nejvíc. Vítězem se stal Mark Ruffalo, jehož Hulk rozhodně strká do kapsy všechny předchozí.

Tenhle týden bude řeč o Star Wars. V předaleké galaxii se brzy objeví Mads Mikkelsen nebo Donnie Yen, což jsou jména, která bychom u nich jen tak nečekali. Klíčová otázka tudíž zní: "Kdo by podle vás geniálně zapadl do světa Star Wars?" Svého hereckého favorita (či favoritku) hoďte do předmětu a v textu se rozpovídejte o tom, jakou roli byste pro dotyčnou osobu vymysleli.

 

Jo a jen tak micmohodem... Tohle je Anthony Ingruber. V romantice Věčně mladá si zahrál mladého Harrisona Forda a rozhodně ho potřebujeme i v chystaném Star Wars spin-offu s Hanem Solem. Jestli vás nepřesvědčila fotka, tady máte definitivní argumenty ve videu.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace