Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Severská fantasy se blíží


ikona
Mr. Hlad
warcraftwes ball
Režisér Labyrintu se chystá vypustit do světa příběh bojovníka, který si to rozdá se samotnými bohy 

Fantasy žánr se v kinech neprosadil tak, jak by fanoušci chtěli. Pán prstenů i Hobit sice urvali hromady milionů, ale nepovedlo se jim úplně nastartovat vlnu podobných filmů. Ty, které to zkusily, obvykle propadly, a tak musíme vzít zavděk každým kouskem, co nevypadá úplně blbě. Prokletí by mohl příští rok zlomit Warcraft, ale vypadá to, že se kutí další zajímavý projekt jménem Fall of Gods, který chystá Wes Ball. Režisér Labyrintu, jehož pokračování Zkoušky ohněm dorazí do kin už za pár týdnů, ve svém debutu ukázal, že umí budovat napětí, pracovat s herci a zvládá i akční scény a nebojí se být v rámci možností nekompromisní. Vikingskou řežbu bychom od něj tedy viděli docela rádi.

 

A o co že vlastně jde? Fall of Gods původně byla ilustrovaná dobrodružná kniha, na niž její autoři vybírali peníze přes Kickstarter a jak to tak vypadá, zaujala i filmaře. Příběh knížky i filmu by měl vycházet z norské mytologie a hlavním hrdinou bude válečník, jenž se rozhodl vykašlat na zabíjení a spolu s milovanou ženou žít v klidu a míru daleko od lidí, kde by mohl zapomenout na zvěrstva, která viděl, nebo je dokonce prováděl. Jednoho dne však jeho milovaná zmizí a on se vydává po jejích stopách. A brzy zjišťuje, že se bude muset postavit nejděsivějším monstrům i samotným severským bohům.

--- 

Vytáhni v hospodě: Wes Ball přiznal, že největší inspirací pro první Labyrint byl Jurský park. Taky chtěl PG-13, ale žádnou vyměklou podívanou pro prcky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace