Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 5 nejhorších superhrdinských schopností


ikona
Mr. Hlad
avengersfantastic fourmarveltop 5
Nezničitelná kostra? Vylepšené tělo? Schopnost vládnout bleskům? Zapomeňte. V comicsech nejsou jen hrdinové, ale i zoufalci. 

Comicsů máme v kinech v poslední době víc, než bychom byli schopni a hlavně ochotni počítat. Ne pokaždé jde ale o povedené věci. Statisticky to dává smysl a čas od času musí přijít nějaký omyl, letos třeba Fantastická čtyřka. Někdy za to můžou filmaři, někdy do toho moc kecá studio, jindy je špatný casting a někdy je prostě hrdina příliš velký kašpar. Každopádně kdybycho věděli, čeho se vyvarovat, abychom nenatočili propadák, tak filmy režírujeme a nepíšeme o nich. Na druhou stranu asi se shodneme na tom, že když je hlavní postava někdo, komu se kvůli jeho schopnostem spíš smějete, než držíte palce, je to problém. Téhle pětce bychom zachraňování světa před mimozemskou invazí radši nesvěřili. Pokud by tedy nechtěli své protivníky donutit, aby umřeli křeče ze smíchu.

5. Humusák Toad
Představte si, že váš šéf umí ovládat všechno kovové, kryje mu záda kolega, který vypadá jako dva a čtvrt metru velký hybrid člověka a medvěda a občas mu pomůže i zatraceně sexy modrá kámoška, která se může změnit, na koho chce. Super? Docela jo. A teď si představte, že vy jste ten blbec, jehož schopností je máchat před sebou třímetrovým jazykem a když to jde dobře, tak umíte protivníkům hodit do ksichtu takového kemra, že by se za něj nestyděl ani profesionální dlaždič s pětatřicetiletou praxí. Toad je víceméně loser a po prvních X-Menech to radši na pár let zabalil. Mihl se sice i v Budoucí minulosti, ale stačil vyklidit pole dřív, než jeho okolí pochopilo, že má co do činění s někým, jehož schopnost se dá v reálu vyžít maximálně k tomu, aby bez lžičky vyškrábal zbytky ze sklenice s Nutellou.

4. Háklivá Rogue
Papírově je vlastně hodně silná a málem zlikvidovala celý New York a v prodloužené verzi Budoucí minulosti zachránila budoucnost i minulost. Ale její schopnost je naprosto na nic. Nebo vám připadá, že je člověku k něčemu to, že na někoho sáhne a vysaje z něj životní energii a při tom ho s největší pravděpodobností zabije? OK, každý by asi našel pár lidí, kterým by svým dotykem pár let ubral, ale na druhou stranu spousta příjemných věcí se bez těch dotyků dělat nedá. Bojovat se s tím nedá, zbohatnout na tom taky asi nepůjde a autobus MHD ve špičce se velmi rychle může stát masovým hrobem jen proto, že si vezmete tričko s krátkým rukávem a kraťasy. Když někde hoří sirotčinec, lidi asi neběží za Rogue s tím, že by potřebovali pomoc zachránit děcka ze čtvrtého patra, takže ani ta superhrdinská kariéra se s touhle schopností úplně ideálně nerýsuje. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace