Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Captain America pod vedením režiséra Spider-Mana?


ikona
Mr. Hlad
captain americachris evansmarc webb
Režisér Marc Webb chystá po Spider-Manech spolupráci s další hvězdou comicsového žánru 

Marcu Webbovi jsme po 500 dní se Summer dost fandili, ale asi se shodneme i s ním, že experiment jménem Amazing Spider-Man nebyl úplně ideální. Naštěstí už skončil a Webb se může vrátit k tomu, co zvládá lépe než superhrdiny, tedy k filmům, v nichž se sází víc na postavy a dialogy. Měl by natočit drama The Only Living Boy in New York, v němž si Miles Teller zahraje mladíka, jenž zjistí, že jeho táta má milenku. Samozřejmě na něj začne tlačit, aby to celé skončil, překvapivě se ale do tátovy bokovky sám zakouká. Vedle Tellera by se nově měli objevit Jeff Bridges a Rosamund Pike, takže minimálně po herecké stránce by mělo jít o pecku.

 

Od comicsů ale Webb úplně neuteče, svůj nový projekt Gifted totiž chystá s Chrisem Evansem. Představitel Captaina Americy je sice super, když mlátí nácky, mimozemšťany nebo Hydru, ale rád utíká i k menším filmům a nebojí se originálních námětů. Uvidíme, co vyleze z jeho novinky, ale potenciál tu je. Měl by si tu zahrát chlapíka, jenž se po smrti své sestry rozhodne zažalovat vlastní mámu a bojovat s ní o opatrovnictví sedmileté neteře. Scénář prý patří mezi nejlepší zatím nezfilmované látky, tak snad Webbovi pomůže zpátky mezi režiséry, které stojí za to sledovat. Byla by škoda, kdyby mu po povedené indie romanci zničila kariéru nepříliš povedená comicsovka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace