Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars a hromada novinek


ikona
Mr. Hlad
j.j. abramsstar wars
Jak bude vypadat Luke Skywalker? Kdo je záporák Kylo Ren? A co minulost Hana Sola? 

J.J. Abrams se u svých filmů pokouší tajit co nejvíc informací co nejdelší dobu. A je to super, ovšem u Hvězdných válek je jasné, že snaha vydolovat z něj nějaké novinky bude mnohem větší než u čehokoliv, co doposud dělal. A tak pro jistotu čas od času hodí fandům nějakou kost, ať má klid. A teď hodil rovnou tři a hodně zajímavé. Začněme Lukem Skywalkerem. Hrdina původní trilogie se samozřejmě vrátí a s ním i Mark Hamill, zatím jsme ho ale neviděli. V traileru se sice ukázala jeho ruka, ale představu o tom, v čem bude běhat po galaxii, si zatím nikdo z fandů moc udělat nemohl. Až doteď. Takže pokud chcete vidět to nejlepší z módního katalogu Jedi Fashion Winter Edition 2015, klikněte si sem.

 

Kylo Ren se zase představil hned v první upoutávce ve velkém stylu a o jeho světelném meči se mluvilo úplně všude. Víme, že ho hraje Adam Driver a že to asi bude záporák, nic moc dalšího se ovšem ven nedostalo. Abrams však naznačil, že s touhle postavou to ještě bude zajímavé. Design masky vychází z helmy Dartha Vadera a proč tomu tak je, se bude ve filmu řešit. O kontroverzním meči ale prozradil, že si ho Kylo Ren vyrobil sám. A že on sám se vlastně jmenuje jen Kylo, protože Ren není příjmení, ale titul. Hlavní bouchač z prvního dílu nových Star Wars totiž bude členem řádu, který si říká Knight of Ren.

 

Podle Abramse půjde o mnohem komplexnější charakter, než si diváci myslí a možná nebude až tak úplně nový. Že bychom jeho skutečné a zatím utajované jméno už někdy někde zaslechli? Navíc tahle postava není „hotová“, a i když kope za záporáky, bude se ve filmu výrazně vyvíjet a máme čekat hodně velké věci. Dokonce se teoretizuje, že by mohlo jít o něco jako „opak“ Luka Skywalkera, jenž byl na začátku čtvrtého dílu nikým a na konci víceméně šéfoval galaxii, ale mezi tím si musel ujasnit pár věcí o světlé a temné straně síly. Kylo Ren by si mohl projít podobně zajímavým vývojem. Rozhodně bychom neměli čekat klasického padoucha.

 

No a teď půjdeme trochu jinam. Jeden z chystaných filmů Star Wars Anthology se bude zabývat mládím Hana Sola a podle scénáře autora Impérium vrací úder Lawrence Kasdana ho točí Chris Miller a Phil Lord, kteří mají na kontě Jump Street nebo Lego příběh. Ve filmu bychom měli zjistit, co Han Solo dělal před tím, než se seznámil s Lukem Skywalkerem a Obi-Wanem Kenobim a jaká byla jeho kariéra pašeráka a podvodníka, po němž šla půlka galaxie. Jak moc mladý ale bude? Podle producentky Kathleen Kennedy se rozhodně nemusíme bát, že dorazí další dítě, jako tomu bylo v Epizodě 1. Han Solo bude ve své sólovce mít těsně před dvacítkou. Film by měl vysvětlit především to, proč se z něj stal sarkastický chytrák a trochu pesimista, který zpočátku rozhodně nemá v plánu zachraňovat galaxii. Žánrově prý půjde o dobrodružnou komedii a mohli by se v ní objevit i další hrdinové, jmenovitě prý Žvejkal, Lando, Jabba Hutt nebo Greedo, ale Kennedy odmítla být konkrétnější.

Každopádně na průměrný srpnový pátek je těch novinek celkem dost, ne?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (66)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace