Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy a comicsový nářez


ikona
Mr. Hlad
tom hardy
Tom Hardy se chystá vrátit ke comicsům. Na superhrdiny ale zapomeňte, tohle bude trošku drsnější podívaná 

Už když na začátku léta Tom Hardy promoval Šíleného Maxe, naznačil, že se chystá vrátit ke comicsovému žánru. Sebevražedný oddíl se sice bude muset obejít bez něj, vypadá to ale, že si našel víc než odpovídající náhradu. I když bude žánrově nejspíš o dost jiná. Hardy bude totiž produkovat filmovou verzi legendárního comicsu 100 nábojů, který vyšel i v Česku a tak nějak se počítá s tím, že by se alespoň pokusil vtěsnat film do svého kalendáře a zahrát si v něm. Natáčení by navíc mohlo začít překvapivě brzy, New Line už má totiž hotový scénář od Chrise Borrelliho a s Hardym na palubě se prachy budou shánět mnohem snadněji.

 

A o co jde? To se vlastně dost těžko popisuje. 100 nábojů začíná jako příběh tajemného agenta Gravese, který bez pozvání vstupuje do života lidí, jimž bylo v minulosti ošklivě ublíženo a nabízí jim možnost pomstít se. Dá jim nevystopovatelnou pistoli, stovku nábojů a pak už je to jen na nich. To je ale jen začátek a brzy jsou ve hře tajné společnosti ovládající Ameriku, rodiny, které řídily Evropu před stovkami let a jedna tajná válka, která může změnit celý svět. 100 nábojů není superhrdinský comics, umí překvapovat a je mnohem vychytralejší, než se může na první pohled zdát. Hardy i New Line tvrdí, že hodlají být věrni předloze, takže v plánu asi bude víc filmů, protože tenhle epický příběh se v jednom jediném vyprávět zkrátka nedá. Teď ještě sehnat nějakého šikovného režiséra a můžeme se začít těšit na comics, který půjde trošku jiným směrem než Avengers a Batman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace