Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese a DiCaprio budou vraždit


ikona
Mr. Hlad
leonardo dicapriomartin scorsese
Ve Vlkovi z Wall Street se topili v milionech, teď se budou topit v krvi 

Leonardo DiCaprio umí být jako herec věrný a Martin Scorsese toho dokáže využít. Spolupracovali už pětkrát a Scorsese může díky jejich Skryté identitě konečně doma oprašovat Oscara. My ovšem máme mnohem radši Vlka z Wall Street, v němž dnes dvaasedmdesátiletý režisér ukázal, jak točit svižný, agresivní a strhující dramata tak, že to člověka posadí na zadek. Teď se podle všeho ti dva sejdou u thrilleru vycházejícím ze skutečné události Devil in White City.

 

Ten se má odehrávat v roce 1893, kdy se v Chicagu konala světová výstava, na níž své vynálezy předvedli Thomas Edison, Nikola Tesla a blbnul tu třeba i Buffalo Bill. A taky H.H. Holmes, chlapík, který si postavil hotel, kde si mohli návštěvníci výstavy odpočinout. Málokdo z nich se ale dožil rána, Holmes byl totiž jedním z prvních známých sériových vrahů a po svém dopadení se přiznal k 27 vraždám, reálně jich však mohlo být i 200. A právě jeho by si měl zahrát DiCaprio. Samotný film ovšem nebude jen o něm, ale do značné míry i o světové výstavě a Danielu H. Burnhamovi, jenž ji celou navrhl a postavil. Konec devatenáctého století, DiCaprio, sériový vrah... že bychom dostali trošku drsnějšího Huga?

--- 

Vytáni v hospodě: Knižní předlohu Devil in White City napsal Eric Larson a o její zfilmování měli zájem Tom Cruise a Katheryn Bigelow.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace