Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mizerové se vrátí. I se Smithem a Lawrencem


ikona
Mr. Hlad
Nejdrsnější policejní dvojka se snad konečně vrátí do kin. A vypadá to, že rozhodně ne jen jednou.  

AKTUALIZACE: Will Smith potvrdil, že se ve trojce objeví on i Lawrence. Jinak zatím nic nového nevíme, ale ta únorová premiéra začíná znít dost nereálně...

---

Na třetí Mizery se čeká déle než na nové Hvězdné války. První díl vyšvihl tehdy neznámého Michaela Baye mezi hvězdné režiséry a dvojka nabídla krom souložících krys a politicky nekorektní akci a jednu z nejlepších automobilových honiček všech dob. Trojku už ovšem vyhlížíme dlouhých dvanáct let. Občas se objevily informace, že se jí dočkáme, ale obvykle je z rukávu sypal Jerry Bruckheimer, který spolu s nimi sliboval druhý Top Gun nebo čtvrtého Policajta v Beverly Hills, nebo Martin Lawrence, který ví, že by potřeboval dobrou roli jako sůl.

 

Nedávno se ale ukázalo, že se kolem akční série něco děje. S Michaelem Bayem se už moc nepočítá a nejspíš ho nahradí režisér A-Teamu nebo Narkotik Joe Carnahan. A jak to tak vypadá, bude mít hromadu práce. Mike Lowrey a Marcus Burnett se totiž vrátí rovnou dvakrát. Sony hodlá trojku dostat do kina v únoru 2017 a čtyřku v létě 2019. Takže to vypadá, že přepisování scénáře Davida Guggenheima, který po něm dostal do rukou právě Carnahan, neslo ovoce. Podle Bruckheimera ale v Sony začali loni filmy zcela vážně plánovat hlavně proto, že v kinech uspěla Jízda švárů. Lawrence do toho půjde stoprocentně a dá se čekat, že Sony by nevyrukovalo s datem premiéry, kdyby na palubě nebyl Smith, jenž taky několikrát řekl, že by se trojce vůbec nebránil. Takže sem s ní!

--- 

Vytáhni v hospodě: Než dostal hlavní roli Will Smith, měl si Mikea Lowreyho zahrát Arsenio Hall.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace