Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #308 o Mission: Impossible a Harrym Poterovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co je nového u Weasleyových? Jak vypadá Assassin's Creed po česku? A kdo by mohl nahradit Ethana Hunta? 

Huntovský výplach.

Rozlučka týdne

Rychlý a zběsilý hit See You Again už jste zřejmě slyšeli milionkrát. Měli byste si ho ale dát ještě jednou, tentokrát s dojemnou potterovskou koláží.

Ožrala týdne

Zahrát ožralého Rona Weasleyho není zrovna jednoduché, Simon Pegg ale tuhle ulítlou eskapádu docela zvládá. Všechno nejlepší k narozkám, Harry!

 

Lip Sync týdne

Nejspíš vám neuniklo, že je Tom Cruise showman nejen při přestřelkách, ale i za mikrofonem. Když jej tedy Jimmy Fallon vyzval k populárnímu Lip Sync Battlu, dopadlo to přesně tak, jak se dalo čekat.

 

Superagent týdne

Nahradit Ethana Hunta je prakticky nemožné. Tedy pokud nejste Chris Farley, který zvládá ty samé šílenosti jako on. Nevěříte? Důkazy vás čekají v téhle trailerové parodii, která zřejmě vznikla jen kvůli bravurnímu konci.

 

Fanfilm týdne

Na Vánoce 2016 dostaneme celovečerní Assassin's Creed. Že je to strašně daleko? Pravda. Ještě letos by ale měl dorazit český fanfilm Assassin's Creed: Extinction, jenž se včera představil v tomhle traileru. Ano, fandovské nadšení je cítit z každého políčka. Takže přejeme, ať je tenhle nadšenecký projekt co nejpovedenější!

Hláškař týdne

Momentálně to vypadá, že se na nás řítí Space Jam 2 s LeBronem Jamesem. Bolestivá představa? Tak trochu. Kupodivu ale ne kvůli LeBronovi, který ve zkažených záběrech z Vykolejené ničí Amy Schumer i Billa Hadera. Kdo by to do tohohle dlouhána řekl?

 

Crossover týdne

Katniss se v Hunger Games snaží sejmout prezidenta Snowa. Takže bylo jen otázkou času, než si někdo dá dvě a dvě dohromady a nadělí nám hladový crossover s Hrou o trůny.

 

Throwback týdne

Až si zase bude někdo stěžovat, že nová Fantastická čtyřka vypadá hrozně, připomeňte mu, že by si měl slovo hrozně schovávat pro daleko hrůznější filmy. Třeba... pro Fantastickou čtyřku z roku 1994.

 

Origin týdne

Nejen superhrdinové mají originy. Jak jsme zjistili na Comic-Conu, zajímavý zrod může mít i televizní talk show host. Jak proběhl ten Conanův?

Duel týdne

V minulém duelu se vás Mr. Hlad ptal na to, komu budete fandit v Batman vs. Superman. A s drtivou převahou vyhrál Bruce Wayne, takže se zdá, že je Batfleck hate minimálně na MZ zažehnán.

Kdo se porve tentokrát? Asi to není moc originální, ale zabrousíme do světa Ethana Hunta. Jeho páté dobrodružství sesbíralo dost nadšených reakcí, teď se ale ukáže, kolik lidí ho opravdu bere jako highlight série.

Duelová otázka tedy zní: Který díl Mission: Impossible je podle vás nejlepší? Číslo hoďte do perexu a nezapomeňte napsat pár důvodů.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace