Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sousedi proti Hit-Girl


ikona
Mr. Hlad
chloe grace moretzseth rogen
Chloë Grace Moretz hodlá pořádně potrápit Setha Rogena v pokračování komediálního megahitu 

Už když jsme viděli Chloë Grace Moretz v prvním Kick-Ass, bylo jasné, že o ní v budoucnu uslyšíme. Roztomilých usměvavých holčiček je Hollywood plný, ale takových, které dokáží machrovat s motýlkem, mluvit jako dlaždiči, aniž by to působilo divně, a sekat lidem ruce, moc není. Dnes je bývalé Hit-Girl osmnáct a kariéru má rozjetou parádně. Sólovky Hit-Girl se asi nedočkáme, ale příští rok ji uvidíme ve sci-fi 5th Wave, které by se rádo svezlo na vlně Hunger Games, nebo v detektivce November Criminals. A teď se rozhodla, že si vyzkouší i humor.

 

Objeví se totiž vedle Setha Rogena, Rose Byrne a Zaca Efrona ve dvojce Sousedů. Ti by měli do kin dorazit příští květen pod názvem Neighbors 2: Sorority Rising. Hrdinové, kteří vyhráli bitvu se školním bratrstvem, zjistí, že si moc nepolepšily. Vedle nich se totiž místo party nadržených hovad usídlily vysokoškolačky. A brzy se ukáže, že to s nimi bude mnohem horší než s tou bandu z minulého dílu. A právě Chloë Grace Moretz by jim měla šéfovat. A jelikož na ni třicátníci s prckem na krku nemají, rozhodnou se o pomoc ve válce požádat bývalého nepřítele Zaca Efrona. První Sousedi se docela povedli a navíc šlo o obrovský a poměrně překvapivý hit. Krom hereckého tria se vrací i režisér Nicholas Stoller, takže sequel by jedničce rozhodně neměl dělat ostudu.

--- 

Vytáhni v hospodě: Chloë Grace Moretz původně dabovala hrdinku animáku Bolt: Pes pro každý případ. U Disneyho se ale nakonec rozhodli přeobsadit ji Miley Cyrus.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace