Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Minecraft má režiséra


ikona
Mr. Hlad
minecraft
Když to vyšlo Legu, musí to vyjít i Minecraftu. I když bude za kamerou dost nečekaný režisér 

Kdyby nám někdo před pár lety řekl, že film o Legu bude megahit, asi bychom se mu vysmáli. Ale my bychom se kolem roku 2000 asi vysmáli i lidem, co by tvrdili, že Transformers budou mít čtyři díly a miliardové tržby. No a když to vyšlo Legu a když se na nás příští rok chystají Angry Birds, kteří taky nevypadají na první pohled jako ideální filmový materiál, tak nás už Minecraft asi nepřekvapí. O tom, že by se tahle hra, která je podle mnohých nástupcem Lega, měla podívat do kin, se mluví už chvilku. Původně ji měl točit Shawn Levy, autor Nocí v muzeu nebo Ocelové pěsti, ale nakonec se na to vykašlal. Teď je ovšem ve hře nové jméno.

 

A to jméno je hodně překvapující a dovolím si tvrdit, že pro většinu lidí i hodně neznámé. Projekt totiž dostal na starost Rob McElhenney. Scenárista kultovního a pěkně drsného sitcomu It's Always Sunny in Philadelphia v něm hraje i jednu z hlavních rolí, ale s režií nemá prakticky žádné zkušenosti. Pár epizod téhle show sice dělal i jako režisér, natočil tříminutový kraťas se svým hereckým parťákem Dannym DeVitem a letos ho čeká televizní film Pariah, ale nic, co by jen vzdáleně připomínalo rodinnou dobrodružnou podívanou, v jakou se asi filmový Minecraft má proměnit, na kontě nemá. Ale co, děti na to stejně půjdou a my můžeme doufat, že v McElhenneym se skrývá talent, který nás překvapí.

--- 

Vytáhni v hospodě: McElhenneyho manželkou je Kaitlin Olson, která s ním hraje i v  It's Always Sunny in Philadelphia.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace