Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na co do kina: 11 originálních červencových filmů


ikona
KarelR
téma
Michael Fassbender v klobouku, Emma Stone u Allena, comeback Pixaru... a to je jen špička ledovce! 

Červenec obvykle bývá výsadnou obřích blockbusterů, letos se ale sešla i slušná dávka neznačkových projektů. Dokonce tak slušná, že to vydalo na 11 tipů!

 

9. července

Daleko od hlučícího davu

Jak už vám Rimsey vysvětlil v recenzi, Vinterberg je prostě jistota. Takže není divu, že natočil povedenou historickou romanci, která zřejmě nezapadne ani mezi žánrovými klasikami. Mise splněna.

 

Slow West

Docela mě štve, že jsem se ke Slow West ještě nedostal, protože ho skoro všichni chválí. Téhle pomalé westernové podívané prý nechybí opulence ani šmrnc, a i když by jí údajně prospěla špetka humoru navíc, Fassbender v klobouku je prostě Fassbender v klobouku.

 

16. července

Domácí péče

České komedie jsou často zoufale nevtipné a dramata zase bývají směšná, takže nesmírně potěší slyšet o dramedii, která prý s přehledem zvládá míchání obou žánrů. Domácí péče se představila ve Varech a celkem spokojeně se tam kývalo hlavami, takže pokud sledujete českou kinematografii, rozhodně byste měli zpozornět.

 

23. července

Bojovník

Jelenhůlehen v ringu! Slídila už Jake letos nedožene a první recenze Bojovníka nejsou kdovíjak nadšené, pořád to ale vypadá na intenzivní zážitek, jehož hlavní hrdina se nám zaryje hluboko do paměti. Zatím tedy bílý ručník nechystáme.

 

Mallory

Jak to jenom... inu, Mallory je dalším časosběrným dokumentem Heleny Třeštíkové. A podle všeho je zhruba stejně dobrý jako ty předchozí, z čehož si zřejmě snadno odvodíte, jestli ho chcete vidět nebo ne.

 

Papírová města

John Green chce být dalším (a snad i lepším!) Nicolasem Sparksem. Jeho teen romance Hvězdy nám nepřály slavila obrovský filmový úspěch a Papírová města se pokusí o to samé. Režírující Jake Schreier sice není kdovíjakou jistotou (jeho komedie Robot a Frank byla "pouze" fajn). Populární Cara Delevingne by se ale měla postarat o to, aby film vzbudil minimálně slušnou pozornost.

 

V hlavě

Celé redakci se povedlo minout novinářskou, takže stále netušíme, jestli je V hlavě animovanou uberpeckou, jíž slibují zámořští kritici. Imf ale plánuje velmi brzké kino, tak doufejme, že ho opustí co nejspokojenější.

 

30. července

Filmový dobrodruh Karel Zeman

Život a dílo filmaře, co oživil dinosaury dávno před Spielbergem? Jasná dokumentární povinnost, kterou redakce ve Varech minula a teď ji bude složitě dohánět. Měla by to být kvalitka, reakce jsou ostatně velmi spokojené.

 

Iracionální muž

Woody Allen to podruhé zkouší s Emmou Stone a poprvé s Joaquinem Phoenixem. Zázrak ale moc nečekejte, festivalové ohlasy totiž připravují na další převařenou zbytečnost. Škoda. Už kvůli talentovanému obsazení.

 

Nenasytná Tiffany

Další kousek z Varů, který nám neladil do programu. Nenasytnou Tiffany ale houfně doženeme v nejbližších týdnech, mělo by totiž jít "buranský béčkový horor", jenž si zaslouží maximum pozornosti. A pokud tomu tak nebude, xxmartinxx recenzuje všechny budoucí filmy Marcuse Nispela!

 

Věčně mladá

Když imf pochválí romantické drama, často to znamená, že by ho nejspíš přežil i Mr. Hlad. Věčně mladá je navíc podle jeho recenze budoucí trvalkou, takže maximální zvědavost a štempl bezpečného filmu na rande. Děkujeme za info!

Co jste si vybrali z červencové nabídky? Pochlubte se v diskuzi a nashle v srpnu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace