Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Affleck natočí Batmana


ikona
Mr. Hlad
Ben Affleck u DC ještě chvilku zůstane. Začíná plánovat batmanovskou sólovku a bude u ní před i za kamerou 

Už když Ben Affleck kývl na to, že si zahraje Bruce Wayna v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, spousta fanoušků si myslela, že to je hlavně kvůli tomu, aby se v budoucnu postavil i za kameru. Affleck si své herecké renomé sice už stihl napravit, pořád se ale nejspíš shodneme na tom, že je lepší režisér než herec. A teď už je to jasné, DC bude mít sice na ComicConu svůj panel až zítra, ale informace o tom, že Affleck se vrátí v batmanovské sólovce, kterou bude i režírovat je už venku. Nejspíš si na ni ale chvilku počkáme.

 

Film bude mít premiéru až po Justice League, která dorazí v roce 2017, a Affleck ještě před ním natočí dlouho připravované Live by Night o organizovaném zločinu během prohibice. Zatím to tedy vypadá, že sólo Batman dorazí v roce 2018. A aby toho na Afflecka nebylo málo, bude se podílet i na scénáři, s nímž mu pomůže Geoff Johns, který píše televizní seriály Arrow nebo Flash a hromadu klasických comicsů. Zkušeností má tedy dost a svět DC Universe zná nazpaměť. Na scénáři ti dva prý už nějakou dobu pracují a údajně by mohl být hotový ještě v létě, ale o čem bude, zatím nikdo prozradit nechce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace