Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars a akční superhvězda?


ikona
Mr. Hlad
star wars
Objeví se ve Hvězdných válkách jedna z nejslavnějších mlátiček filmového plátna?  

Sedmé Hvězdné války uvidíme ještě letos, to asi nikomu z čtenářů MovieZone připomínat nemusíme. Za rok dorazí první spin-off s podtitulem Rogue One, v němž se podíváme před čtvrtou epizodu a zjistíme, jak se vlastně rebelům povedlo ukrást plány Hvězdy smrti. A pak dojde na osmičku. Tu už nebude režírovat J.J. Abrams, ale zaskočí za něj Rian Johnson, autor Loopera a Zmizení a je na čase, aby se i kolem ní začaly dít zajímavé věci. O zápletce samozřejmě netušíme nic, protože už příběh sedmé části hlídají tvůrci líp jak Bílý dům, ale první drby začínají vypadat velice slibně. Studio totiž prý do jedné z rolí láká velkou asijskou hvězdu a i když na tom má určitě podíl i fakt, že asijský trh je víc a víc důležitý, tady to vypadá velice zajímavě.

 

Roli v Epizodě 8 totiž údajně dostal samotný Donnie Yen. Možná není tak známý jako Jackie Chan nebo Jet Li, doma ale touhle dvojicí dlouho držel krok a dnes by se dalo říct, je ještě populárnější. Životopisný Ip Man nebo akční nářez Zóna smrti vyšly i u nás, na kontě toho má ale mnohem víc. A určitě jste ho zaregistrovali i v Hrdinovi nebo druhém Bladeovi. Na Hollywood však kašle, doma je mu dobře a fandové si ho tu najdou. Byl by to zajímavý úlovek, informace o jeho účasti však pochází z hongkongského bulváru Apple Daily a těžko říct, jak moc ji můžeme považovat za pravdivou. Každopádně podle ní by měl Yen hrát rytíře Jedi a prý ho čekají scény s Harrisonem Fordem. Celé to navíc komplikuje fakt, že režisér Rogue One Gareth Edwards začal prý shánět hromadu čínských herců pro svůj film a v souvislosti s oběma Star Wars filmy se skloňovala i další jména, třeba Jet Li, Stephen Chow nebo Tony Leung. Snad za pár dní uvidíme, co je na tom všem pravdy. S Yenem by ale akční scény rozhodně stály za to.

--- 

Vytáhni v hospodě: Star Wars se asijských mlátiček nebojí. V sedmé části by se měli objevit Iko Uwais a Yayan Ruhian z obou dílu The Raid.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace