Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek má název


ikona
Mr. Hlad
justin linstar trek
Jak se bude jmenovat třetí film s"novou posádkou Enterprise? A máme i první obrázek! 

Značku Star Trek se před pár lety povedlo oživit J.J. Abramsovi. První i druhý díl po restartu jsou hodně povedené sci-fi popcornovky a ani nářky hardcore fandů původního seriálu nejsou extra hlasité. Abrams ale utekl k Hvězdným válkám a třetí Star Trek dostal za kameru nováčka. Už nějakou dobu víme, že šéfovat Enterprise tentokrát bude Justin Lin, jemuž se povedlo z prachu a popela zvednout značku Rychle a zběsile. A teď už je i jasné, pod jakým názvem máme jeho sci-fi příští rok v kinech hledat.

 

Do kin dorazí pod názvem Star Trek Beyond, což by celkem sedělo ke spekulacím o tom, že trojka konečně Kirka, Spocka a jejich partu pošle do neprobádaného vesmíru. Na co tam narazí, není úplně jasné, protože tvůrci zatím drží zápletku pod pokličkou, ale není to tak dlouho, co se kolem role potenciálního záporáka motal Idris Elba a údajně by si mohl zahrát Klingona. S jistotou je známo, že se objeví i Sofia Boutella z Kingsman: Tajná služba. Každopádně studio prý instruovalo tvůrce v tom smyslu, že by to tentokrát mělo trošku víc šlapat a měl by to být miň klasický Star Trek a víc akční sci-fi pro všechny. Úspěch Strážců Galaxie naznačil, že Star Trek svůj potenciál ještě nevymáčkl naplno. Jo a sorry, pokud jste si sem klikli kvůli obrázku, možná vás čeká malé zklamání. Lin začíná velmi zvolna.

--- 

Vytáhni v hospodě: Chris Pine a Zachary Quinto jsou smlouvou vázáni i na čtvrtý díl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace