Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Marvelácký Ant-Man


ikona
KarelR
ant-mamprvní dojmy
Jak se povedla sólovka mravenčího superhrdiny? 

Ano, filmové léto je v plném proudu a studia předvádějí řadu blockbusterů. Předevčírem jste se díky tomu dozvěděli, jak dopadl pátý Terminátor, a dnes bude řeč o Ant-Manovi, kterého Marvel pustil prvnímu, převážně bloggerskému publiku.

To se okamžitě vrhlo na Twitter a ortel je zatím docela nadějný. Zatímco pár hlasů tasí obligátní „blah“, ostatní jsou spíš spokojení (až velmi spokojení). Ant-Manovi prý chvíli trvá, než se rozjede. Jakmile ale nabere dech, úspěšně kráčí ve šlépějích Dannyho parťáků a nabízí celkem zábavný heist, v němž je stále cítit DNA Edgara Wrighta.

 

Chválu pak sklízí i nenásilné propojení v marveláckým vesmírem a především dvě potitulkové scény, které jsou prý naprosto parádní a také velice zásadní. Že by vnazení na trojku Kapitána Ameriky, jíž se Ant-Man stoprocentně zúčastní? Těžko půjde o něco jiného. Pokud tedy na Ant-Mana vyrazíte (zatím kupodivu nezní nejhůř), na rozdíl od dvojky Avengers určitě zůstaňte do konce titulků.

---

Vytáhni v hospodě: Nejlepší plakáty Ant-Mana? Samozřejmě ty s Black Widow...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace