Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Myers se vrací


ikona
Mr. Hlad
halloween
Hororová legenda se chystá znovu do práce. Nachystejte pytle na mrtvoly 

Filmovým sériovým vrahům se v posledních letech nedaří. Pověst Jasona Vooheese, Michaela Myerse nebo Freddyho Krugera zprasily více či méně špatné remaky a fandové se tak musí vracet do minulosti. Každopádně jedno je po letech jisté, tihle řezníci mají výdrž. Plány na found footage sequel Pátku 13. byly sice nakonec (díky bohu) smeteny ze stolu, ale třeba takový Texaský masakr motorovou pilou se příští rok dočká prequelu Leatherface a na podzim by se měl vrátit před kamery i Michael Myers.

 

Halloween Returns by měl podle všeho částečně navázat přímo na dvojku z roku 1981, točit se však bude kolem potomků lidí, které tenhle řezník původně terorizoval, dorazí ovšem i veteráni. Objevit by měl jeden z policistů, který Myersovi šel po krku, když řádil v nemocnici a od té doby je jím posedlý. Myers se však nakonec dostal do rukou spravedlnosti a teď čeká na popravu. Samozřejmě se ale něco ošklivě zvrtne a dvě generace obětí teď stojí proti zabijákovi, který si chce po letech pořádně užít. Není úplně jisté, jestli dostaneme Myerse v původní verzi, v té od Roba Zombieho nebo úplně nového, každopádně jako fanda říkám, že by bylo fajn remaky absolutně ignorovat, malinko do toho procpat nedoceněné H20 a vrátit na scénu Jamie Lee Curtis. Scénář mají na starost Patrick Delton a Marcus Dunstan, kteří stojí za pár díly Saw a hlavně za horory The Collector, které vůbec nejsou špatné. Možná, že tenhle remake by se mohl s trochou štěstí povést.

--- 

Vytáhni v hospodě: Myersovi šel celá léta po krku doktor Loomis, kterého si zahrál Donald Pleasence. John Carpenter tehdy roli nabídl Christopheru Lee, který ji odmítl a po letech přiznal, že to je věc, které v kariéře lituje nejvíc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace