Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pixar je zpět. V hlavě je animák roku!


ikona
KarelR
inside outpixarv hlave
Tohle je přímo rajská hudba… 

75 recenzí na Rotten Tomatoes, z toho 75 pozitivních. A průměrný rating 9,2/10! Taková je dosavadní bilance nové pixarovky V hlavě, která vrací animátorům z Pixaru zašlou slávu.

Asi není nutné obsáhle rozebírat, jak moc sequelidita pošramotila Pixaru jméno. Pod disneyovským dohledem sice finančně rostl, doby, kdy sekal jeden fascinující originální film za druhým, jsou ale dávno pryč. Teď se však minimálně na chvíli vrací. Po novinářských projekcích V hlavě totiž ožila debata o tom, zda by měl animák konečně vyhrál Oscara za nejlepší film.

TRAILERY V HLAVĚ

 

V hlavě je podle zámořských kritiků absolutní majstrštyk. Geniální dílo, které baví, dojímá a navíc rozdává plnými hrstmi mezigenerační porozumění. Rodiče prý konečně pochopí myšlení svých dětí, přičemž se spolu s nimi hlavně pobaví a budou fascinováni tím, jak nádherný film v Pixaru natočili.

Vlastně to zní jako splněný sen. Upoutávky sice naznačovaly, že by mohl Pixar tentokrát zabodovat, tak jednohlasné nadšení ale nikdo nečekal. Letošek tedy pokračuje ve šňůře příjemných překvapení. A nám nezbývá než doufat, že bude stejně rozjásaná i druhá polovina filmového roku.

---

Vytáhni v hospodě: Letos v listopadu nám Pixar nadělí jeden originální animák - The Good Dinosaur. Příští rok ale nastoupí pokračování Hledá se Nemo a léto 2017 bude patřit čtvrtému dílu Toy Story.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace