Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zak Penn - Hrobník X-Menů?


ikona
imf
X-Men 3zak penn
 

Proč tak ostře na Zaka? Inu, možná jste si všimli, že máme tyhle mutanty v redakci docela rádi a když jim někdo ubližuje, nemůžeme zůstat stranou. Zak Penn je průměrný scenárista, který napsal třeba Za nepřátelskou linii, Elektru nebo předlohu k X-Men 2 (ne scénář a to je velký rozdíl). Jeho největším počinem je scénář ke třetím X-Menům (a autorský dohled nad Marveláckými videohrami - adaptací Fantastické čtyřky a X-Menů). Studiu se zřejmě jeho práce zalíbila natolik, že se rozhodli ho počastovat režií dalšího X-Men spin-offu.

Dalšího v tomto případě znamená, že se nejedná ani o Wolverinea, ani o Magneta, ale nějaký třetí film. Těžko říct jaká postava by si ještě zasloužila svůj vlastní film, probleskují však zprávy, že Penn dostane na svá bedra novou generaci mutantů, některé z těch, kteří jsou ve stávající trilogii buď prcky nebo neškodnými vedlejšími postavami. Cíl je jasný - zaplatit neznámé hvězdy, okořenit to nějakým tím cameem od Halle Berry nebo Patricka Stewarta a rejžovat a rejžovat. Co takhle televizní seriál o X-Menech? Naše peněženky jsou bezedné, dámy a pánové... račte si sáhnout.

Tahle mrchožroutská politika už mě však nějaký ten pátek nevzrušuje. Mnohem víc v žaludku mi leží Penn. Už přechod od Singera k Ratnerovi někteří horko těžko vydýchávali a teď přijde tenhle div ne debutant? Hmm... Foxové se zřejmě rozhodli svoje comicsové dítko poslat do horoucích pekel. S tímhle přístupem můžeme čekat, že Wolverinea bude režírovat Peter Hyams a Magneta rovnou... mno nikdo horší už vlastně neexistuje. :) Bez legrace, ačkoliv mě původní X-Mení comicsy nezasáhly (pokud ano, zřejmě bych posledních pět let trávil jejich čtením), nejsem proti mutantům na každém rohu. Jenže se jich musí ujmout někdo svéprávný.

Pokud Penn na jedné straně umí vyplodit Elektru a na té druhé akční výplach s Owenem Wilsonem, pak se oprávněně znovu začínám bát, že za těmi čarokrásnými upoutávkami na Last Stand může ležet něco hodně smrdutého. A pokud se moje obavy potvrdí, Foxové právě Pennovi nabídli, ať do čerstvě vyrobené rakve zatluče další hřebík.

p.s. Říkejte si o mojí předpojatosti co chcete, jdu si "ho" vytisknout, abych měl do koho házet šipky. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace