Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co na nás chystá Captain America?


ikona
Mr. Hlad
black panthercaptain americachris evansmarvel
V Civil War čekají hrdiny i záporáky zásadní změny. A taky víme, co předvedou Ant-Man s Black Pantherem 

Avengers 2 nás sice malinko zklamali, ale o to víc se v redakci těšíme na Captain America: Civil War, v níž se proti sobě postaví bývalí Avengeři a dají si ve jménu politiky pořádně do držky. Vláda se totiž rozhodně pro přísnější dohled nad superhrdiny, a i když s tím třeba takový Tony Stark souhlasí (konec konců sám světu vykecal, že je Iron Man), Steve Rogers na to má jiný názor a vidí v tom tendence připomínající činnost nácků. Každopádně si rozbijí ciferník úplně všichni, a jak víme, dorazí i pár nováčků. Dál budou následovat více či méně zásadní spoilery, takže si rozmyslete další čtení, ať pak nebulíte.

 

Začneme tím, co víme o starých známých. Don Cheadle alias War Machine by měl dostat zásadní upgrade a víceméně by se z něj měl stát tank v lidské podobě. Čeká ho vylepšení zbraní, nafasuje nový ramenní kanón, ale bude mít k dispozici i zbraně na blízko. S novým oblekem by pak měl vyrukovat i Falcon. O něm víme, že žádné superschopnosti nemá, v comicsu však s nimi machrovat může a zvládá telepaticky komunikovat s ptáky. To by ve filmu vypadalo dost srandovně, ale místo comicsového parťáka – dravce Redwina – by měl dostat minidrona, na kterého bude napojený a zvládne ho ovládat na dálku. Lehký upgrade vybavení dostane i Hawkeye, půjde však nespíš jen o kostým.

 

Minimálně ale máme čekat jeho zajímavou spolupráci s Ant-Manem, ten tu totiž bude nejen komunikovat s hmyzem a zmenšovat se, ale má se i zvětšovat a fungovat jako Giant-Man. Prý nás čeká scéna, kdy ho Hawkeye jako prťavého vystřelí do akce přímo na šípu a Giant-Man, který by měl mít až šest metrů, si to pak rozdá se Starkovým komandem. No a nakonec je tu Black Panther, jenž by měl mít sakra velkou roli. Údajně bude v půlce vlastní mise, když se zapojí do Civil War, a říká se, že má jít po krku Winter Soldierovi. V boji se má pak přidat na stranu Tonyho Starka, který zjistí, že se bez něj neobejde, alespoň by to tak mělo být na začátku. Black Panther je totiž vládce Wakandy, africké země, kde se těží vibranium, z něhož je Capův štít a Black Panther z něj má kostým a drápy. A právě proto si poradí i s jinak nezničitelným frisbee.

--- 

Vytáhni v hospodě: Trojku Captaina Americy uvidíme i v IMAXu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace