Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eastwood chystá další hit


ikona
KarelR
clint eastwood
Vezměte národního hrdinu a dejte ho do filmu. Úspěch zaručen! 

Před pár dny jsem se začal regulérně bát, že Clint Eastwood brzo umře. Herecké legendě je totiž 85 let a pouští se do dalšího velkého filmu, jako kdyby měla na krku maximálně šedesátku! Jak určitě víte, Eastwood naposledy natočil Amerického snipera, z něhož se v USA nakonec stal nejvýdělečnější film roku 2014. A když se chytnul Chris Kyle, proč nenavázat Chesleym “Sullym” Sullenbergerem?

Tohle jméno vám možná nic neříká, ale za to může jen špatná paměť. Jedná se totiž o kapitána Airbusu A320, který před šesti lety nouzově přistál přímo na řece Hudson. Sullenberger tím zachránil všech 150 lidí na palubě a stal se z něj nefalšovaný americký hrdina. Takže není zas takovým překvapením, že ho po knižních poctách čeká i jedna filmová.

 

Bude z toho další kasovní trhák? Inu, Zemeckisův Let před třemi lety uspěl, a přestože všichni víme, jak Sullenbergerův příběh dopadne, u Amerického snipera to nevadilo. Rvačka o hlavní roli začíná...

---

Vytáhni v hospodě: Sullenbergerovo přistání vyústilo pouze v pět vážnějších zranění, jinak všichni vylezli maximálně se škrábanci. A pak že jsou hollywoodské filmy nereálné...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace