Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Bay cestuje časem


ikona
Mr. Hlad
michael baytransformers
Vykašle se režisér Transformers na roboty a vrhne se na zajímavě vypadající sci-fi?  

Poslední roky své kariéry věnoval Michael Bay Transformers. Občas něco zprodukoval, ale víceméně nenatočil nic zásadního. I jeho útěk od robotu ke kulturistům v bizarnosti Pot a krev byla spíš taková blbina než velký projekt, ale na filmy od člověka, který dělal Mizery, Skálu nebo Armageddon, budeme vždycky zvědaví. Jestli se k Transformerům vrátí i s pětkou, ještě není jisté, každopádně teď pracuje na projektu 13 Hours o jedné velké bitvě, v níž se střetl americký bezpečnostní tým s přesilou několikanásobnou přesilou v libyjském Benghází. Hlavní roli dostal John Krasinski, takže žádná extra hvězda a jde spíš o malý projekt, ale mohl by být zajímavější než další roboti.

 

Teď to ale vypadá, že Bay si našel i další práci mimo transformeří universum. Údajně totiž bude režírovat adaptaci sci-fi Wesleyho Chu Time Salvager. Jejím hrdinou je bývalý kriminálník James Griffin-Mars, který jako jeden z mála lidí dokáže zvládnout cestování časem do minulosti. Jeho úkolem je přinášet odtamtud nerostné suroviny a další důležité věci, kvůli jejichž absenci na tom lidstvo v budoucnosti není zrovna dobře. Je to profík a vypadá to, že brzy by mu mohl být odpuštěný jeho trest. Pak se ale rozhodne porušit pravidla a zachrání Elise Kim, která měla zemřít během exploze tankeru. Griffin-Mars ji přivede do budoucnosti a z obou se okamžitě stanou štvanci. Zní to jako potenciálně dost zajímavý akčňák a něco, co by Bayovi mohlo sednout.

--- 

Vytáhni v hospodě: Kniha Time Salvager se na pultech zahraničních knihkupectví objeví tuto neděli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace