Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock vs. čínští démoni


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
Dwayne Johnson jde ve stopách Kurta Russella a zahraje si v remaku kultovní akční fantasy Johna Carpentera 

San Andreas teď potvrdilo, že Dwayne Johnson může být velká hvězda. Loňský Hercules nezazářil tak, jak se čekalo, ale téhle katastrofické podívané se daří o řád víc a v rámci možností je i vlastně docela OK. Johnson navíc udržuje svou star power díky Rychle a zběsile, takže si vlastně asi nestěžuje. Teď ho čeká jeho vlastní seriál ze sportovního prostředí Ballers, příští rok s Kevinem Hartem natočí akční komedii Central Intelligence, kde jako tajný agent spojí síly se svým bývalým spolužákem – účetním a vyšlápnou si na špiony. A za pár let je tu i comicsovks Shazam! Johnsonovi to ale nestačí a teď hodlá oživit jednu velkou klasiku.

 

Zahraje si totiž hlavní roli v předělávce kultovní akční fantasy Velké nesnáze v Malé Číně. V roce 1986 se v původní verzi pod dohledem Johna Carpentera pustil kamioňák Kurt Russell do souboje s čínskými démony, kung-fu bouchači a hromadou monster. A dnes je z toho kult. Johnson by mohl být za Russella ideální náhrada, oba zvládají akci i sebeparodický humor a na plátně se umí vyřádit. Kdo se postaví za kameru, zatím netušíme, ale scénář pro Foxe napíše dvojice Ashley Miller a Zack Stentz, kteří mají na kontě i X-Men: První třídu a žádní patlalové to tedy nejsou. Jsme docela zvědaví, protože minimálně pro půlku redakce je původní verze stejně zásadní součástí dětství jako třeba Rambo nebo Sám doma.

--- 

Vytáhni v hospodě: Rockovo Ballers bude mít premiéru už za pár dní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace