Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mají Expendales 4 záporáka?


ikona
Mr. Hlad
expendablesstallone
Dočkáme se čtvrtých Postradatelných? A kdo by mohl zatopit bandě Sylvestera Stallonea? 

Jestli se dalších Postradatelných dočkáme, to je otázka, na kterou nezná odpověď nikdo z MovieZone. Spíš se sami sebe ptáme, jestli je potřebujeme. První díl, který sázel na brutalitu a nostalgii, byl dost fajn, pak se z toho ale staly průměrné až lehce nadprůměrné filmy, u kterých hodně záleželo na tom, jak moc rádi máte akční hvězdy let minulých. Trojka navíc propadala i kvůli tomu, že se objevila na internetu ve stejnou dobu jako v kině a vlastně nebyl moc důvod na ni chodit. To ovšem nezabránilo spekulacím o čtyřce. Okolo ní se motal třeba Pierce Brosnan a teď tu máme další jméno.

 

Hlavního záporáka by si, pokud film vznikne, prý mohl střihnout Hulk Hogan. Legenda wrestingu je mladší generaci známá spíš z obskurních reality show, ale v době, kdy Terminátor ještě lovil Sarah Connor a Rocky Balboa se teprve chystal na střet s Ivanem Dragem, mu u nohou ležela celá Amerika. Hogan se právě ve třetím Rockym sešel se Slyem a jejich bitka mu nastartovala béčkovou hereckou kariéru, která byla plná pitomoučkých akčních filmů a seriálů. Herecké renomé je víceméně nulové, na druhou stranu pro spoustu minimálně amerických diváků by Hogan mohl být větší lákadlo než třeba Van Damme nebo Gibson. Hogan tvrdí, že se se Stallonem sešli, aby probrali jeho fyzičku a jestli na ty akční kousky vůbec má, a teď se pokouší vymyslet, jak by tenhle zápasník s epesním knírem mohl hrát nejzlejšího člověka na světě. A jestli by pro něj eventuálně v Hollywoodu vůbec byl kaskadér.

--- 

Vytáhni v hospodě: Do trojky Postradatelných tvůrci nakonec lákali i Stevena Segala. Neměl zájem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace