Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #298 o Black Widow a zpěvu


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak bude vypadat muzikál Hra o trůny? Dostane Black Widow vlastní film? A kdo by si mohl zahrát nového Indyho?  

Zcela prachobyčejný Výplach

Titulky týdne
Jak to tak vypadá, Black Widow pojede v příštích letech jen v Avengers nebo ve trojce Captaina Americy. S její sólovkou se zatím moc nepočítá, což je zaprvé celkem překvapivé, protože komerční potenciál Scarlett Johansson nacpané do těsných kožených hadrů je sakra velký, ale hlavně to zamrzí. Tahle postava je totiž o dost zajímavější než její slavnější kolegové a její minulost tajné agentky, která občas dělala fakt ošklivé věci, by mohla scenáristům poskytnout dost inspirace. No ale Marvel zatím nemá zájem, a tak se ke slovu – jako obvykle – dostávají fandové. Máme tu sice jen titulkovou sekvenci, ale je hodně dobrá. A s tímhle castingem a režisérem bych na to určitě šel. Jen toho scenáristu by měl někdo zavřít někam do sklepa a zlámat mu všechny prsty. Jen pro sichr, dalšího Promethea svět fakt nepotřebuje.

Indy týdne
Dřív nebo později se dočkáme nového Indyho. S tím by se měli fanoušci smířit a když budeme mít kliku a film nevznikne za patnáct let, mohl by se v něm objevit i Harrison Ford, omlazení a logicky i přeobsazování je však něco, na co se jednoduše musíme připravit. Jestli si archeologa s panickým strachem z hadů a čuchem na artefakty zahraje Chris Pratt nebo třeba dříve uvažovaný Bradley Cooper, zatím asi nikdo neví. Kdyby se ale někdo rozhodl vzít to přeobsazování trochu víc z gruntu, Anna Kendrick by to asi zvládla taky.

 

Varování týdne
V kině má být telefon vypnutý. Když si někdo potřebuje zkontrolovat, jestli mu nepřišla SMS, že manželka zrovna porodila šesterčata, tak se to krátké bliknutí displeje dá vydržet. Kdo ale hodlá psát během filmu na twitter deset příspěvků o tom, jak to celé rules nebo sucks, měl by dostat od obsluhy po závěrečných titulích přes držku a pak by ho měli zavřít do toho sudu na popcorn a hodit ze skály. Zkrátka telefony do kina nepatří a Alamo Drafthouse to ví. A ví to i Immortan Joe, respektive Toecutter, a George Miller. A nebojí se vám to připomenout. Natáčení s těmihle dědky mohla být fakt sranda.

 

Šmejdi týdne
Přemýšleli jste někdy nad tím, kolik lidí umře v Transformers? Michael Bay s každým dílem zvětšuje měřítko destrukce a zatímco jednička si vystačila s blbnutím v ulicích, ve dvojce jsme dostali pyramidy, ve trojce lehla popelem půlka Chicaga a čtyřka proměnila kus Číny v zemi, vedle které Severní Korea vypadá jako fajn místo, kam byste poslali děcka na tábor. A samozřejmě v těch všech mrakodrapech, autech, barácích a autech a letadlech pravděpodobně seděli lidé. Ono je fajn, že se Optimus a jeho kovová parta snaží zachránit svět, ale taky by si mohli dávat pod držce někde jinde, než to schytá Keanu Reeves nebo Leonardo DiCaprio.

 

Barvy týdne
V Disneylandu se slavilo. Dost možná nejslavnější zábavní park na světě má šedesát let a jelikož Disneymu patří dnes i Hvězdné války, byla součástí oslav i óda na tuhle sci-fi ságu. Star Wars se staly součástí show World of Lights, která kombinuje hudební a zvukové efekty s blbnutím se světly na velkou vodní plochu. Vidět to můžete jedině v Disney’s California Adventure a prý jde asi o to nejzajímavější, na co se tu lze po setmění podívat.

 

Supertrailer týdne
Trailery mají svá pravidla a kdo chce udělat ze svého filmu hit a vnutit divákům na prostoru dvou a půl minut dojem, že právě jeho film musí vidět v kině, jinak se z nich stanou společenští vyvrhelové, kteří budou na vlakáči muset žebrat o drobné, protože je nikdo niky nezaměstná, opustí je přítelkyně a zřekne se jich rodina, musí to mít v malíku. Porušování pravidel se někdy vyplatí a vznikne zajímavé a originální dílo, které láká do kina víc než klasická „sakra dobrá práce“, ale většina upoutávek na velké filmy si je dost podobná. Jak moc? To zjistíte sami.

Reklama týdne
Lego jede. Nejen co se týče stavebnic a filmů, ale i počítačových her. Dostali jsme Lego Batmana, Star Wars, Indyho i Harryho Pottera a teď se blíží Lego Dimensions. S pomocí speciálních figurek budete moci míchat všechny příběhy dohromady a jednoduše totálně blbnout. A vyzkoušet si, jestli je větší drsňák Batman nebo Gandalf, kdo by vyhrál v souboji Martyho McFlye s profesorem Brumbálem a podobně. Lego Dimensions se objeví v obchodech až na podzim, ale reklama s nejslavnějším filmovým vědátorem tu je už dneska.

 

Herní pocta týdne
Seriál Breaking Bad už sice skončil, v televizi ale zanechal takovou stopu, že asi můžeme v pohodě počítat s tím, že se o něm bude mluvit ještě pár let. A že budou vznikat fanouškovské hovadiny, o kterých můžeme psát do výplachu. Třeba dost stylová pocta Walterovi a Jessemu udělaná v pátém Grand Theft Auto. Do tohohle herního světa by tahle dvojka bez problémů zapadla.

 

Muzikál týdne
Když si do životopisu napíšete, že šéfujete Hře o trůny, asi vám to zajistí místo v první třídě v letadle nebo levnější Happy Meal. Ale taky můžete být ambicióznější a zkusit ukecat Coldplay, aby spolu s vámi a největšími hereckými hvězdami natočili mockumentary o tom, jak vzniká muzikál podle největšího fantasy fenoménu dneška. A zazpívají vám u toho o Peter Dinklage, Emilia Clarke a další princové, lordi, úchylové a barbaři. Tak si to užijte.

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na nejdrsnější filmové ztvárnění budoucnosti a samozřejmě vás napadlo tolik filmů, že se vítěz dal vybrat jen těžko. Takže pokud máte chuť na nějakou tu futuristickou depku, hledejte inspiraci v diskusi. Ale taková Cesta, Potomci lidí nebo Vlákan určitě nejsou moc sluníčkové filmy.

 

Dnes se podíváme na hrdiny z jedniček a nul. Nedávno se nám představil warcraftovský Orgrim, takže by nás zajímalo, jaký digitální hrdina je podle vás nejlepší. Nemluvíme tu teď jen o technické kvalitě, ale i o postavě jako takové. Takže jména pište do předmětu a do textu se rozkecejte o důvodech.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace