Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Black jde do miniválky


ikona
Mr. Hlad
napoleon dynamite
Jack Black a režisér Napoleon Dynamite chystají komedii o lidech, kteří si za barákem založí vlastní stát 

Jack Black je fajn. Umí se urvat ze řetězu, neztratí se v klasické velké komedii a když chce, zvládne i drama. Ty trošku divné filmy mu ale sedí asi ze všeho nejvíc, což potvrzují třeba kultovní Králové ro(c)ku. Jedním z těch méně obvyklých kousků v jeho filmografii je i Boží zápasník, kterého natočil Jared Hess, autor kultovního Napoleon Dynamite. Od něj letos v létě uvidíme komedii Masterminds o jedné nepovedené loupeži a ještě na začátku roku stihl na festivalu Sundance převést blbinu Don Verdean, ve kterém si Sam Rockwell tak trochu hraje na Indianu Jonese. A bude to právě on, s nímž se Black spojí u komedie Micronations.

 

Ta se bude odehrávat v bizarním, avšake reálném prostředí mezi lidmi, kteří se na území USA rozhodli vyhlásit vlastní státy. Obvykle u sebe na zahradě. Většinou jsou to magoři, vizionáři nebo prostě fakt divní lidé a Jack Black se teď k jedné z těhle band přidá a hned se stane ministrem obrany. Jeho stát má sice jen dvanáct obyvatel, ale tahle funkce je sakra důležitá. Blackova Valorie se totiž nejspíš brzy pustí do války s nepřátelsky naladěnou Wayne Country. Zní to dost šíleně, ale potenciálně i dost legračně. Tak uvidíme.

--- 

Vytáhni v hospodě: Blackova žena je z trojčat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace