Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Má Jack Reacher režiséra?


ikona
Mr. Hlad
jack reachermission:impossibletom cruise
Drsňák Toma Cruise se vrátí, za kamerou ale bude stát nováček. A dost zajímavý 

Tom Cruise se nám za pár týdnů představí popáté jako Ethan Hunt v Mission: Impossible, kterou režíruje Christopher McQuarrie. Držitel Oscara za scénář k thrilleru Obvyklí podezřelí s Cruisem dělal už Jacka Reachera a nebylo to vůbec špatné. Adaptace jedné z knih populární série Lee Childa se možná nestala bůhvíjakým hitem, ale nakonec utržila dost na to, abychom se dočkali druhého dílu. O tom, že by se měl bývalý vojenský vyšetřovatel, extrémní drsňák a charismatický bouchač vrátit, se mluví už celkem dlouho, počítá se ovšem s tím, že u toho tentokrát Chris McQuarrie nebude. Zdá se ale, že mají producenti vyhlédnutou zajímavou náhradu.

 

Scénář Richarda Wenka, jenž napsal i Equalizera, totiž přepisují Marshall Herskovitz a hlavně Edward Zwick. Specialista na výpravné velkofilmy má na kontě Legendu o vášni, Krvavý diamant a s Cruisem se sešel i u parádního Posledního samuraje. Zkrátka je to zatraceně dobrý režisér. Smlouva ještě podepsaná není, ale asi je k tomu blízko. Scénář vychází z románu Nevracej se, v němž se Reacher octne na základně své bývalé jednotky a hned musí dostat z problémů svou nadřízenou a odhalit, kdo stojí za nebezpečným spiknutím. S tím, že si roli zopakuje Tom Cruise, se samozřejmě počítá.

--- 

Vytáhni v hospodě: Jack Reacher má měřit 195 centimetrů, Tom Cruise měří 172. Fandové nebyli z jeho obsazení úplně nadšení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace