Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackie Chan se vrací do Hollywoodu


ikona
Mr. Hlad
jackie chan
Akční legenda oživuje svou hollywoodskou sérii. Ne ale tu, kterou byste čekali 

Všichni stárnou a akční hrdinové nejrychleji. Jackie Chan není výjimka a ve svých jednašedesáti už nepředvádí takové věci, jako zamlada, pořád by ale bez problémů dokázal dělat šílenosti, kvůli nimž by většina kaskadérů pověsila řemeslo na hřebík a začala se věnovat filatelii nebo něčemu podobně klidnému. V Číně je Chan velká hvězda a do Hollywoodu se teď moc nehrne. Na nabídku na čtvrtou Křižovatku smrti reagoval tím, že si radši počká na pořádný scénář, protože ten film potřebuje studio, ale on ne. K návratu k další americké sérii už se ale ukecat nechal.

 

Jeho westernové komedie Tenkrát na východě a Rytíři ze Šanghaje byly dle mého názoru stejně lepší než Křižovatky smrti. Neokoukané prostředí, hláškující Owen Wilson a minimálně v případě druhého filmu naprosto luxusní akční scény určitě Chanovi ostudu neudělaly. A trojka s názvem Shanghai Dawn by se v kinech ztratit nemusela. Vrátí se navíc i Wilson, takže krom akce dostaneme i ty hlášky. O čem to celé bude, zatím nikdo neví. Když se o třetím díle uvažovalo po Rytířích, mluvilo se o tom, že se Chon Wang a Roy O'Bannon vydají do Egypta, ve hře ale byla prý i Jižní Afrika nebo Peru. Každopádně tyhle dva, i když už trošku zestárli, rozhodně uvidíme rádi.

--- 

Vytáhni v hospodě: Bitka na tržišti v Rytířích ze Šanghaje, které se zúčastnili i čeští kaskadéři, byla nominována na kaskadérského Oscara Taurus Award.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace