Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátý Underworld v Praze


ikona
Mr. Hlad
kate beckinsaleunderworld
Upíři a vlkodlaci se budou mlátit ve stínu Pražského hradu. A dorazí i jejich největší hvězda 

Série Underworld možná není zrovna zásadním kinematografickým dílem, ale poctivých akčních béček není nikdy dost. Tady se navíc minulý díl překvapivě povedl a tahle akčně-hororová podívaná si, na rozdíl třeba od Resident Evil, pořád ještě bez problémů zvládá udržet svoje kvality. Čtyřka nám představila dceru hrdinů z předchozích dílů a mluvilo se o tom, že by se měl pátý díl věnovat především jí a že se s účastí Kate Beckinsale vlastně moc nepočítá. Naštěstí si ale někdo uvědomil, že fandové chodí do kina nejen na akci, ale i na ten slavný těsný kostým a že v něm Beckinsale pořád vypadá zatraceně sexy. Takže ji dostaneme zpátky.

 

To je určitě dobrá zpráva, protože krom ní by měl být hlavním hereckým lákadlem Theo James, jenž ve čtyřce nezanechal extra pozitivní dojem, ale díky sérii Divergence jeho hvězda celkem stoupá. Uvidíme, co předvede tady. Příběh zaměřený na mladší postavy každopádně zůstává. Za kameru se postaví Anna Foerster, která celovečerně debutuje, ale má na kontě pár seriálů, motá se kolem sequelu Zdrojového kódu a spolupracovala s Rolandem Emmerichem na Útoku na Bílý dům nebo Dni poté - má tedy zkušenosti s triky, kamerou i šéfováním druhému štábu. Pro našince je ale nejdůležitější fakt, že natáčení začne v říjnu v Praze, takže pokud při podzimních procházkách po hlavním městě narazíte na Kate Beckinsale, nebuďte moc překvapení. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Kate Beckinsale se při natáčení prvního Underworldu seznámila s Lenem Wisemanem, kterého si později vzala. V jedničce ale hrál i Michael Sheen, s nímž v té době chodila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace