Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se další Pátý element?


ikona
Mr. Hlad
luc besson
Luc Besson se rozhodl natočit další velkolepou sci-fi.  

Z Luca Bessona si svět posledních pár let dělal srandu. A právem. Režisér filmů jako Leon, Pátý element nebo Brutální Nikita sekal neambiciózní akční béčka jak Baťa cvičky a spíš než na kvalitu hleděl na kvantitu. Na jeden díl povedeného Kurýra a 96 hodiny připadly dva mizerné sequely a tři průměrné pokusy o jiná béčka. Vloni ale natočil sci-fi Lucy a ať už si o ní myslíte cokoliv, byl to obří hit a Bessona jako režiséra vrátil zpět do první ligy. A teď toho hodlá využít s Valerian and the City of Thousand Planets.

 

Půjde o adaptaci comicsu Valerian and Laureline, jehož hrdinou je tajný agent Valerian se schopností cestovat časoprostorem a jeho zrzavá parťačka, se kterou koná dobro po celém vesmíru. Nejde prý zrovna o originálního hrdinu, Valerian má být klaďák každým coulem, poslouchá rozkazy a vůbec je to takový Mirek Dušín. Laureline je na druhou stranu chytrá, drsná a zatraceně sexy. Comics se poprvé objevil ve Francii a inspiraci v něm hledali i tvůrci Hvězdných válek nebo Avatara. A vlastně i Besson, když tvořil Pátý element. Režisér už se pochlubil i ústřední hereckou dvojicí. Hvězdy nečekejte, ale Dane DeHaan předvedl v Kronice hodně zajímavé věci a Cara Delevingne dostane v comicsovce Sebevražedný oddíl šanci ukázat, že je víc než další modelka pokoušející se o kariéru v Hollywoodu. Každopádně Bessonovi držíme palce. Duchovního následovníka Pátého elementu bychom určitě viděli rádi. S premiérou se počítá na rok 2017.

--- 

Vytáhni v hospodě: Besson chtěl být původně mořským biologem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace