Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Charlize Theron proti armádě špiónů


ikona
Mr. Hlad
charlize theron
V Berlíně začíná válka amerických a ruských tajných služeb. A půjde o krk na každém kroku 

Když v Hollywoodu natočíte dobrý film, dostanete obvykle šanci natočit další. Když natočíte dobrý film, který je úspěšný a navíc stál zatraceně málo peněz, těch šancí dostanete tolik, že si budete muset najmout pár lidí, kteří vám pomůžou se těmi nabídkami prohrabávat. David Leitch a Chad Stahelski o tom ví své, po Johnu Wickovi se z nich totiž stalo hodně žádané zboží. Před pár dny jsme vás informovali o tom, že se zabiják s tváří Keanu Reevese vrátí ve dvojce a režiséři by údajně chtěli mít celou wickovskou trilogii. Stahelski a Leitch se ale také motají kolem podivné akční komedie Cowboy Ninja Viking s Chrisem Prattem, zájem o jejich služby mají u DC a ještě dělají na comicsovém akčňáku Bloodshot. A teď je tu další projekt.

 

Stahelski a Leitch se totiž chopí režie špionážního thrilleru The Coldest City, který se má odehrávat v Německu těsně po pádu Berlínské zdi. Hlavní hrdinkou bude agentka, která má zjistit, kdo zabil důstojníka MI6, jenž měl na starost seznamy spolupracovníků východních i západních tajných služeb. O krk tak půjde hodně velkému množství lidí. Natáčet by se mělo už na podzim v Německu a hlavní roli si střihne Charlize Theron, která The Coldest City i produkuje. Rozpočet je třicet milionů dolarů, což při srovnání s takovými Avengers 2 vypadá dost srandovně. Když se ale člověk podívá na to, co Stahelski a Leitch předvedli v Johnu Wickovi s dvacítkou, tak by to nejspíš neměl být problém.

--- 

Vytáhni v hospodě: Možná to tak nevypadá, ale The Coldest City je podle comicsu. Ne každý potřebuje maskované superhrdiny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace