Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #296 o Zaklínači a Jackiem Chanovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co skrývá dvojka Avengers? Jak se má hrát Zaklínač? A je panenka Barbie čiré zlo? 

Obyčejný květnový výplach.

Kvíz týdne

Filmových kvízů si do mobilu můžete stáhnout hodně, ale kolik z nich bude mít otázky ode mě a Mr. Hlada? Touhle výsadou se chlubí akorát Cut!, novinka od Flow Studia, na níž jsme se podíleli spolu s dalšími filmovými publicisty. Cut! jde v otázkách docela do hloubky a sem tam je taky o postřehu, takže by měl být solidní výzvou i filmové fandy. Tady si ho můžete (zdarma) stáhnout pro iOS a tady pro Android, tak vám snad vítaně ukrátí pár cest tramvají.

 

Pařan týdne

Conan O'Brien toho o hrách moc neví, nezajímají ho a vlastně je ani nemá moc rád. Čas od času se tedy pustí do exkluzivní videorecenze nového titulu a vždycky je naprosto boží. Jeho nejnovější oběť? Třetí Zaklínač. A vyloženě v něm klepe na síň herní slávy!

Cosplay týdne

U Zaklínače ještě chvíli zůstaneme, Bětka Trojanová z Re-Playe totiž ohromila herní fanoušky svým cosplayem, který nutně potřebujete vidět i vy. Důvody snad netřeba dlouze vysvětlovat...

 

Kaskadér týdne

Lidé občas zapomínají na to, že je Jackie Chan nejen filmová legenda, ale především kaskadérská legenda. Pokud mezi tyhle zmatkáře nepatříte, určitě vás potěší půlhodinový sestřih (údajně) všech jeho kaskadérských kousků. Jestli vám u půlky z nich nespadne brada, něco je s vámi špatně. 

 

Easter eggy týdne

Ve dvojce Avengers není příliš easter eggů. Sám Joss Whedon tvrdí, že měl plné ruce práce s důležitějšími věcmi, takže nevěnoval oblíbenému pomrkávání příliš času. Možná proto se dají veškeré narážky na comicsy a jiné filmy shrnout v pouhých šesti minutách.

Rozhovor týdne

Tohle je krásný příklad gagu, který jeho protagonisté nedotáhli do konce, a pak si to museli vyžrat až do dna. Kristen Wiig dorazila v Fallonovi v převleku za Daenerys a očividně se sázelo na to, že se celý rozhovor vyimprovizuje. Výsledek je tudíž notně kostrbatý, ale možná proto tolik vyčnívá z nacvičené konkurence.

 

Reklamace týdne

Kontaktovat zákaznickou linku je obvykle peklo, v Amazonu ale pracují lidé, kteří si umí zpříjemnit svůj pracovní den. Důkazem je tahle zákaznická konverzace, v níž Odin s Thorem řeší nedodanou knihu tak božím způsobem, že by se tím mělo inspirovat celé tohle odvětví!

 

Moudro týdne

Panenka Barbie je mnohdy považována za zhoubu dívčího sebevědomí. Hm. On ten problém ale možná není v ní...

 

Upřímný trailer týdne

Tak nám to upřímné trailery dotáhly na stovečku. Výplach za chvíli oslaví třísté vydání, takže zas tak oslnění nejsme, ale jubilejní kopanec do Padesáti odstínů šedi rozhodně patří mezi ta povedenější hanobení. Nebo minimálně mezi ta nejzábavnější.

Duel týdne

V minulém duelu vyklepli Batman se Supermanem trojku Kapitána Ameriky. Na Batflecka se tedy očividně těšíte víc.

Dnes se od velkých filmů podíváme k malým. V kinech proti dvojce Avengers bojuje Ex Machina, takže je ideální chvíle zeptat se na to, jaké je vaše nejoblíbenější KOMORNÍ drama. Název samozřejmě napište do předmětu a nezapomeňte uvést důvody.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace