Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho uvidíme v Captain America: Civil War?


ikona
KarelR
captain america 3captain america: civil warmarvel
Jak se to tam sakra všechno vejde? 

Tak už se nám to plní. Chris Evans nedávno prozradil, že třetí Kapitán Amerika chystá půdu pro Infinity War, samozřejmě ale bude fungovat i sám o sobě. Konflikt mezi Tonym Starkem a Stevem Rogersem rozdělí Avengers na dvě frakce a uvidíme i pár dalších hrdinů a superhrdinů. Minimálně dorazí Spider-Man, jehož představitel bude zřejmě odhalen v nejbližších týdnech, tím ale zdaleka nejsme u konce.

Zatím není jasné, jestli se dostaví třeba Doctor Strange Benedicta Cumberbatche (spíš ne... nebo že by v potitulkové scéně?). Rozhodně se ale připravte na Cumberbatchova dobrého kamaráda Martina Freemana, který by měl ztvárnit experta na výslechy a diplomacii Everetta K. Rosse. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Nevadí. Ross má každopádně pojítka i s Wakandou, takže by se měl po Civil War přesunout do sólovky Black Panthera. Tak uvidíme, jak moc Marvel „Bilba“ využije.

 

Spolu s Freemanem si odbyde premiéru i Chadwick Boseman, který hraje přímo Black Panthera, a poprvé se dostaví také padouch baron Zemo v podání Daniela Brühla. Hvězdu Rivalů určitě mrzí, že se nesejde s Chrisem Hemsworthem, Thor totiž drobou pozemskou potyčku mine. Stejně jako Ruffalův Hulk, potvrzená je tedy účast čtyř z původní šestice Avengerů (Iron Man, Kapitán Amerika, Black Widow, Hawkeye), po jejichž boku se objeví Falcon Anthonyho Mackieho, War Machine Dona Cheadlea, Vision Paula Bettanyho a Scarlet Witch s tváří Elizabeth Olsen. Kdo viděl dvojku Avengers, určitě tuší proč. Překvapením je naopak návrat generála Rosse z Neuvěřitelného Hulka, jehož se upět ujme William Hurt. Znamená to, že by se někdy mohla vrátit i Liv Tyler jako Betty Ross? Doufejme, že ne...

Ale pojďme dál. Co takový Daredevil? Charlie Cox sice rozhlašuje, že by měl o nějaké to cameo zájem, momentálně se ale nic nerýsuje. Prostor totiž dostanou hlavně hrdinové Zimního vojáka, takže Bucky Sebastiana Stana, Crossbones Franka Grilla a také Sharon Carter s křivkami Emily VanCamp. Kdo zbývá? Ti pozornější z vás už by měli křičet Nick Fury a Maria Hill, Samuel L. Jackson a Cobie Smulders si ale nejspíš střihnou jen camea. No a v neposlední řadě je tu Ant-Man Paula Rudda. Ten se divákům představí letos v červenci... a pak se v květnu 2016 objeví po boku ostatních! Snad si přivede i Evangeline Lilly jako Wasp. Tedy pokud nás Marvel překvapí tím, že ji Evangeline opravdu hraje.

 

V nejbližších týdnech čekejte první fotky z placu, Civil War se totiž začíná natáčet právě dnes. A nové informace určitě přinese červencový Ant-Man, který prý bude (velmi okrajově) přemostěním mezi druhými Avengers a třetím Kapitánem. V případě zájmu tedy zůstaňte na příjmu. Při takovém kvantu herců určitě nebude nouze o detaily z natáčení.

---

Vytáhni v hospodě: Oba díly Avengers: Infinity War, se budou kompletně (!) točit na Alexu 65, novou digitální kameru, při jejímž vývoji spojili síly IMAX a ARRI. Tomu se říká příslib epické podívané!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace