Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Indiana Jones a John Wick se vrátí


ikona
KarelR
indiana jonesjohn wick
Kdo už má své jisté a kdo teprve hledá cestu kupředu? 

Pokud si akční hrdina získá přízeň publika (= vydělá balík), Hollywood ho moc rád vrací do hry. Indiana Jones tak musel do akce hned čtyřikrát a ještě nafasoval celý seriál, loni pak divákům učaroval John Wick. A jak už jste zjistili v titulku, oba čeká návrat na velké plátno.

Obzvlášť u Indyho to není zásadní překvapení. O jeho restartu se mluví už pěkných pár měsíců a dokonce jsme slyšeli, že je vysněným nástupcem Harrisona Forda Chris Pratt. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy teď ale poprvé potvrdila, že se další Indy aktivně řeší. Co nějaký ten scénář? Tak daleko studio ještě není. Rozhodně se debatuje o tom, jak vedle Star Wars náležitě vzkřísit také slavného archeologa, což jsou po několika odkladech vítané zprávy.

 

O něco větší radost nám teď ale dělá John Wick. Pánové z Lionsgate totiž dali na vědomí, že se Keanu Reeves vrátí ve druhém díle. A spolu s ním se na plac vydají i režiséři jedničky Chad Stahelski a David Leitch, kteří si ponesou notičky od (scenáristy jedničky) Dereka Kolstada. Tvůrčí tým tedy zůstává po kupě a nezbývá než doufat, že nás nečeká větší a horší pokračování, ale stejně zábavná nadstavba prvního dílu. Držíme palce!

---

Vytáhni v hospodě: Možná jste zaznamenali, že Joss Whedon opustil Twitter, kde mu banda idiotů nadávala za některé prvky Avengers: Age of Ultron (třeba Starkův fór o právu první noci). Kdo se stal hlasem rozumu? Jako tradičně režisér Strážců Galaxie James Gunn.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace