Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Místo Rychle a zběsile obří roboti?


ikona
Mr. Hlad
fast & furiousjames wan
Co dalšího chystá režisér Rychle a zběsile 7? Půjde do comicsů, nebo se postaví mimozemské invazi?  

James Wan teď nejspíš musí doma přehazovat nabídky od filmových studií vidlemi. Obří úspěch Rychle a zběsile 7 ho definitivně dostal do první ligy a z režiséra malých hororů je najednou sakra významný filmař, který si může jako svůj další projekt natočit cokoliv, co bude chtít. Nedávno se objevila zpráva, že by ho Warneři rádi zlákali ke svému comicsovému vesmíru a snaží se mu vnutit Aquamana s Jasonem Momoou (AKTUALIZACE: Prý je to jisté!). Wan by s podobným projektem asi neměl problém, vypadá to však, že Warneři nebudou hned tak natáčet a momentálně se píší hned tři aquamanovské scénáře, ze kterých se pak vybere ten nejlepší. Studio zkrátka samo neví, co chce, co dostane a co s tím vším udělá.

 

Wanovi to ale může být jedno, protože se vedle Warnerů ozvali i ze Sony s nabídkou na velkolepou akční sci-fi Robotech. Ta by se měla odehrávat v budoucnosti, kdy na Zemi spadla velká mimozemská loď a lidstvo doslova vyrabovalo všechny technologie, které mohlo. A tou nejlepší jsou obří roboti, kteří se teď budou planetě Zemi zatraceně hodit. Chystá se totiž útok mimozemšťanů, jenž by měl lidstvo vrátit zpátky do doby kamenné. Zní to hodně jako Pacific Rim, respektive jako japonské animáky, ale proč ne? Wanovi by to vyjít mohlo a Sony evidentně plánuje udělat v případě úspěchu z Robotechu sérii. A velkých filmů s velkými roboty není nikdy dost. Teď je na Wanovi, jaký projekt si vybere. A určitě brzy přijdou i další zajímavé nabídky.

--- 

Vytáhni v hospodě: Pokud vám tři verze scénáře pro Aquamana připadají hodně, tak pro Wonder Woman se píše scénářů rovnou pět. Člověk u takových zpráv hned dostane pocit, že to Warneři a DC mají všechno pevně v rukách...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace